Tuesday, June 30, 2009

AWARDS N MENU

Tengkiu Sis Nita bagi awards ni kat aku...comey2...
Ni aku nak hadiahkan awards ni sume kat sumer yg penah komeng kat page aku ni...aku sayang korang sumer...kerana sudi menatap kata2 aku yg tak berapa canggih nih...
Semalam anak tekak aku yg tak berapa habis skolah ni sebok nak makan gulai ikan masin...mana nak cekau ikan masin kurau ke hape ke...aku ni dah terlanjur mimpi nak makan...resipi nak buat tu bantai aje ler....

Nasib baik bukak peti ais stok ikan masin banyak lagi...belasah je la ikan apa pun...dalam keadaan kaki aku yg sakit ni...selera ala2 dinasor tua jek...maka dah masak aku pun pulun balun makan sampai semput...pedas ni pokcik n mokcik oiii......melelesss....

Nak jawap komeng kat N3 bawah nung ...:

Mamai : Ko penah keje CTRM??thn bila tuh...ko tak kenal aku yg gelama ikan duri ni ke?hehe..kalau ko kenal..buat2 la macam penah tengok.....hehhehehe....
My heart : aku pun segan gak nak join memandangkan tgn aku ni tak dengor kata...tapi aku mmg pilih ahli kumpulan yg bangang boling cam aku gak..baru adil...
Sis Nita : huh kambing tu ayah aku sayang giler...tu pasal nama dia spesel...
cybermummy : tgn gatal bukan nak main boling...tangan kalau gatal tu tandanya nak dapat duit...
rizz & ayin..: rizz sorry ekh kat kl tak de rambutan petik kat pokok ni sume..ko beli la org indon jual tepi jalan tuh...ayin...nak rambutan datang melaka...
Ciaow...

7 comments:

ashireen_hs said...

hehe..."selera ala dinosour tua" tu tak menahan.. hehe

rizz said...

sdapnyaa!

NaqeebLukhman said...

whoaaaa meveles tu... gulai ikan masin heheheee....

award tu untuk pakcik juga ker... terima kasih ler...

dgn tak malunya dan segan pakcik merembatnyer sambil panang kiri dan kanan heheheee

sis_nita said...

uiiii..
mablesnyerr..
apa kata ko awardskan aku menu tu..

T.u.Y.a said...

kak sue,Tuya dapat ke award tu?heheheh

x kan bg award je kot..meh la sket gulai tu..terliur aku nengoknye..

ayin jemin a.k.a ain said...

adoiii.terasa nak mkn ikan masin di kala mlm2 gni..adoii

peridot sepi said...

wei, lapo la tengok pic ko tu...