Tuesday, June 2, 2009

NEWS UPDATE

Aku baru mendapat berita terkini dari kawan aku Master Fauzi..pozi...tima kasih info berguna skali...aku dah bagi link ni...ko tengok la slalu...
Berita terkini dari Terengganu atas kejadian stadium runtuh pagi tadi...Laporan TV dan akhbar bohong belaka! Structure tak stabil konon.. Deris Jusuh (ex mb) telah bersusah payah menyiapkan stadium tu. Mungkinkah Mat Said (mb yg hensem lagi bergaya) yang hantar raksasa ini bagi mengagalkan rancangan utk menggulingkan beliau? mungkin kah raksasa ni diimport terus dari Jepun??

Gambaran tempat kejadian di entry bawah...
Ciaow...

14 comments:

Hezesuze said...

wakakak lawak tol la n3 ko ni sue...

peridot sepi said...

wei, mb tggnu nmpk, patah ati nt dia...haha...lawak la ko ni....

zino said...

betul ke tu.. masuk paper tak? tak perasan le pulak..

CINTAMANISZ Lite said...

Kehkeh..tak sangka betul raksaksa leh mai dari Nippon memusnahkan stadiung.
Tak sempat ultraman dtg nk selamatkan, yek! huhu

kirana said...

Laaa... menatang yg Kirana cari2 nih rupe2 nyer tlepas ke tganu ke???

suhaila-ab said...

zino : ko baca paper apa?...harakah byk citer pasal ni..kalau paper biasa ada jugak tp bukan cerita sebenar la..

cintamanizs hezesuze peridot kirana..: korang jgn main tau ... ni betoll ni...majlis sukan ipt dah tukar jadi majlis doa slamat tau!!!

rizz said...

haha lawaknyaaaaaaaaaa!!!

BeMiE said...

adehhhhhhhh ada jer idea korang ni... hadyaiii... kekeke

atty's said...

wakakka..speecleh den ar..gelak guling2.

atan said...

he he he.. ultraman tu hanyut dari jepun tetiba sampai ganu.. carik sushi tak de . yang ada lekor . mengamuk la dia

peridot sepi said...

huhu..aku memang jiwang karat karot...
tgk masa gak..huhu...

Laila Neeja said...

He he... Nakal nyer..

Syima Syaz said...

wakakakakakaaa...hampeh

Mesayu Kirana said...

wah ..leh pinjam ultraman ni.