Tuesday, June 23, 2009

MANA 1 RANGGI?

NO 1
*
*
NO 2
*
*

DAN NO 3

Aku pilih no 2....cooollllll.....
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Nak update page pun sakit ati je...berukban aku ni lembab tahap giler meroyan...berukban dah convert khinzirban ni...semalam komplen kat celcom...dia kata nak check kaverage...harammm tak de pe perubahan...duduk bawah tiang "wilayah celcom" pun server giler gak..lagi ramai org bela berukban ni lagi bodoh nate nih!!canner tuh...nak kena terminate ni gamaknya...tunggu expired je la...tuko menatang lain pulak...badakban ke...siamangban..tapirban....
Ciaow...

9 comments:

CINTAMANISZ Lite said...

No 1? alamak..kalo dpt kat akak ni..sure takleh naik punya, hehe.

No 3? uish! lg tak nak..

No 2? rasanya amek yg ni laa. Kalo dpt pun..leh bawak ronda2 pasal ada lesen B2..motor yg tak berkuasa tinggi, ngeh2

sis_nita said...

ko cuba berokban meksis lak..
jiran aku kata koverej okehh..

aku pilih no 1 pasal aku suka yg besar2 sajerr.. tidak termasok no 3 yerr..

hajarus said...

mak ai takutnyer tengok yang no. 3 tu.... lariiiiiiiiiiiiiiiiii....

░♥si lampu neon♥░ said...

no 3 takde kaitan langsung hehehe

ninie said...

yg no 2 tu cunzzzzz

sab, aku serem aaa sampai naik bulu roma aku seh tgk akak no 3 tu...nasib aku tak ngandung... amit amit....

ashireen_hs said...

i vote for MAD. hehehe..

rizz said...

wawaaa lawak ahh

Syima Syaz said...

pakai streamyx laaa...
pkai berokban mmg camtu..

peridot sepi is said...

sue, aku pilih no 3, ranggi sangat tu...