Thursday, June 25, 2009

YM LUCAH

YM...apa itew YM...Yahoo Messenger...aku kenal YM 4 thn lepas...and addicted to it..sebelum tu aku layan MIRC...hahahaha...macam2 terjadi..aku peminat setia YM room diseluruh negara mesia...uk...dan indonesia...sehingga aku mendapat kawan ym pelbagai bangsa umur dan jantina...jantina kompius pun ada..apabila dah ramai..macam2 ragam org yg aku dapat kenal...sehingga pada awal tahun 2008 aku set azam tahun baru utk stop ke chat room..apa yg ada dalam list aku sahaja yg aku layan...reasonnya aku dah penat....mokcik dah nak pencen...
Story 1 : Dalam list aku ada sorg mamat ni yg berasal dari mesia la...sudah berkawin dan beranak 3...tp masih gatal dan mempunyai 2 org girlfren...selalu dia bercerita apa kegiatan dia dgn gefren dia ini...sehingga cerita adengan lucah dengan gefrennya pun dia story kat aku hehhehahahaha.....dia dengan selambanya cerita apa yg dia dah lakukan pada gefrennya sehingga gefrennya penah mengandung...ish..ish...aku tak penah dan tak terlintas langsung nak nasihat pasal aku rasa membazir pasal dia pun dah cukup umur utk berpikir dosa pahala...aku cuma jadi pembaca mesej yg begitu setia...dan aku masih berym dengan dia sampai ke hari ini...yg dia tau omo aku masih 25 thn pada tiap2 thn hahaha.....nak tackle aku?? tak dapat jeck!!!!

Story 2 : Pada 1 hari aku masuk room mesia...oleh kerana yg aku dapat sume yg bawah omo...aku boring..so click pada 1 org pompuan ini...dia sangka aku lelaki...aku igtkan nak sembang ngan dia hari tu je...ternyata dia sudah "jatuh hati" dengan aku...aku pun layan...selepas hampir 2 thn berchatting dengan dia...ternyata dia sudah jatuh cinta tahap gaban dengan aku..dan menggelitik nak jumpa aku...tp aku tak dapat la jumpa dia kerana aku ni "tinggal" di United Kingdom ahhahahaha.....dosa besar bg aku....dan skang aku dah "break" dengan dia kerana aku telah cakap aku telah "bernikah" dengan sorg minah saleh...hehehhe...frust menangis mengugu dia...aku pun rasa bersalah tp...ini la terlanjur namanya....kebaikan dia bercinta dengan aku ialah...dia bersemangat utk bercinta...berjaya menurunkan berat badan sebanyak 35kg...dan dia kata dia sgt bertuah dapat berkawan ngan aku kerana hari2 dia gembira setelah berchatting ngan aku walaupun aku telah meninggalkan dia...at least perpisahan aku dgn dia tak lah buat dia frust menonggeng...dia redha!!!
Ciaow....

13 comments:

NaqeebLukhman said...

adess kelucahan melampau tu heheheeee

CINTAMANISZ Lite said...

Manusia ni mcm2 ragam bila dpt teknologi kan? hehe..

Hezesuze said...

haha ang mmg pndai belakon ler...gud!

ninie said...

sadis sungguh citer ko nih...hehehe...

MY HEART said...

Hahhahah... cintan maut gitus tapi bagus arr endlast dia berjaya turunkan berat badan dia.. .pehni sure dia dapat banyak boiprenkan??

suhaila-ab said...

naqeeb : ko lom tgk lagi dia tulis..aku pun segan..hehe
cintamanisz : yo lahhhh...
hezesuze : hehe tu la aku nak blakun ngan rosyam noor dia org tak mo amik..
ninie : aku tak sadis..diaorg yg sadis..hehehe
myheart : ntah la..aku pun tak berani nak tanya nanti dia nak balik kat aku kang naye je...

ayin jemin a.k.a ain said...

isk..da khawin nak menggatal lagi!!!
benci org gitu!!!
menggelikan

Syima Syaz said...

kijam ah kau....
sah2 bukan aku...wakakaka

NaqeebLukhman said...

tak nak ler kot aku lak yg terguda
ish heheheeee

puspawarna said...

hebat seyy ngayat pompan...
huhu...

ashireen_hs said...

haha...story yg kedua tu...tak menahan. sian minah tu.

E-Marlin said...

hahahah... dasatla awak ni, saya YM dikalangan member2 je...camne nak masuk empat2 lain tu......macam MIRC lak...dulu2 pun saya melayan MIRC gak.....byk lelaki kegersangan...nyampah tul....

MY HEART said...

Wakakakka.... kalo dia nak ko balik... kompom dia beriya2 nak ajak ko jumpa. Dah jumpa ngan ko .. aku lagek kompom.. dia tergolek2 dong tak percaya itu ko...