Monday, June 1, 2009

APA AKU NAK BUAT NI??

Ada org bg aku keju ni...tapi aku tak tau nak buat apa ngan mende ni...aku ni org kampung je...nak masak guna keju ni mak aku tak sempat ajar lagi hehhehe...so aku pun blurrr la bila ada org bg aku mende ni...

Aku nak buat apa ngan bende ni???kalau aku slicekan dia...tabur atas roti best ke tak??aku lom bukak lagi plastik dia pasal nya aku mmg aku tak tau nak buat dgn dia ni..hehhe..korang ada idea apa aku nak buat ngan dia ni?...spag aku tak minat nak makan...piza aku tak reti buat...emmm lasagna aku tak reti buat...aku tau makan je...huhuhuhu...nampaknya aku teruskan memeram dia dalam peti ais.....
Ciaow...

14 comments:

peridot sepi said...

wei, tenet ni manyak la resipi nak buat piza, ko buat je la pizza..
pastu ko sedekah kat aku makan, byk pahala tu... tak payah aku nak makan kat pizza hut.. bole sayang.... hahaha...

suhaila-ab said...

peridot : hahahaha...ko meh sini duk sebelah umh aku ni...hari2 aku hulur...td aku dah buat emm boleh tahan jugak...aku potong kecik2 sosej...malu nak amik gambo...lom jadi lagi..

♥cybermummy♥ said...

hmmm..apa kata u masak spaghetti then tabur kan cheese yang di parut ..tapi time hot2 lah ...memang syiokkk ..mak mentua lalu pun tak perasaan :P

Hezesuze said...

nak wat pe ngan bende tu...ermmmm entahler...wat je ler ape2 yg patut...huhuhuh

suhaila-ab said...

cybermummy : spag aku tak minat nak makan...tp aku tak penah cuba masak pun..apakata aku try skali...bernas jugak cadangan ko tuh...

hezesuze : ngko ni 1 line ngan aku ler pulak..hancur la!!!hahahaha

Su iJamm said...

susah2 telan je..

suhaila-ab said...

Su ijamm : sama la nama depan kita...tadi buat pengetahuan ko aku dah telan..tak masak pun...mak uihh naik juling mata aku...masin siol...chesdale tu pun tak masin lagi ni...hehe...nampaknya kau kena wat sesuatu...misi ni...

BeMiE said...

apa kata .. kunyah gitu jer suhaila.. kekeke.. layan gak tu.. mula2 memang berpinar mata.. tapi lama2 gian.. huhuhu

honeylanz said...

has mkn dgn roti aja. sedap gak. n mengenyangkan. biasa beli yg buat sock b/fast mcm tu.

rizz said...

huhu wat cheese kek sedap tuh ahhak

CINTAMANISZ Lite said...

Makan ngan roti gardenia putih tu pon sodap.

Tapi kalo nk lagi berselera..wat burger kat umah..taruk aje tengah2 roti ngan daging burger dan tambah mayonis, pergh! sodap!

suhaila-ab said...

bemie : masin...mmg pinar mata aku...pastu juling....

honeylanz : smlm aku dah sembelih dia...mmg aku makan ngan roti

rizz : susah tol cadangan ko tuh...aku pandai makan je cis kek tuh...buat tu aku mereng la sikit

cintamanisz : yeyeyeyeye...nanti aku buat gitu.....smalm aku letak atas nonstick fan pastu aku gaul ngan sosej...terangkat jugak....

niza said...

ape yg terangkat??kuali ke cheess tuh...hehehe...

agak2 x tau nak wat aper kan...cuba tenung dia lama2...pastu ape lg..simpan la blk dlm peti ais...dah x tau nak wat aper...hehehe..

suhaila-ab said...

niza : byk2 idea...idea ko la yg paling aku ikut hahahaha...