Saturday, June 20, 2009

WHERE IS THE LOVE

Tajuk entry ada lah sempena lagu kat blog aku ni...tetiba je 2-3 hari aku duk dengar lagu ni..padahal ni lagu agak la lapuk dari makcik celine dion..aku mmg peminat setia makcik nih...sume lagu dia aku ada...kalau dia tau mesti dia peluk n cium tangan aku...silap2 dia lempang laki dia @ manager dia pasal tak cari aku awal2 kat Bachang nih...
Kalau nak tido telongkop kat meja time break tghr mmg sesuai utk aku layan lagu ni..siap boleh mimpi lagi...jangan tergolek jatuh kat lantai sudah...itu mmg aku pastikan...

If ever a boy stood on the moon
All the heavens would call them angels 'round
Stop the tears from troubled sky's....
from Falling...falling...falling.

Hahaha...kan aku dah kata...

If ever the river could whisper your name,
Would the choices you made still be the same?
Like a flower that dies from angry rain,
Why do we hurt ourselves?

Emmm...yep..sape stuju kasi jatuh kapla..

Where is the love that lets the sunlight in to start again?
The love that sees no color lines?
Life begins with love,
So spread your wings & fly,
Guide your spirit safe & sheltered,
A thousand dreams that we can still believe.

Huhuhu....

If ever a boy stood on the moon,
Carrying all of his treasures from the stars
To a rainbow which leads to where we are.
Together we'd chase the sun.

Nak suro mamposs macam tuh?

Where is the love that lifts my brother's voice to the skies?
The love that answers a mother's cry?
Life begins with love,
So spread your wings & fly,
Guide your spirit safe & sheltered.
A thousand dreams that we can still believe.

Adalah sikit2 kutttt....

Emmm...aku nak balik umh!!!!keje banyak lagi la...esok dah cuti..lusa nak submit apa yg patut...terkentut2 aku buat keje ni...hehe...yang nyata aku ngantuk skang....aku tido la jap!!!

Aku yang bermaksaklah...Ciaow..

3 comments:

T.u.Y.a said...

kalau dah mengarok2 dok feeling ''where is the love" tu mmg sah le bermaksaklah..masak..masak ko kak..
kentut biar lawas eh..kalau x sampai umah tuya nnti bau..wakakakaka..

Syima Syaz said...

wiken pun kau keje sue?mcm aku lah..hehe

peridot sepi said...

cinta dalam hati takkan mati, rindu yang menderu takkan berlalu...