Tuesday, June 30, 2009

CTRM BOLING

Hari sabtu lepas first time aku join main boling utk company tournament...sblm ni aku tak berapa minat main boling ni..ntah camana termakan hasutan..so aku taruk la nama..hehe maknanya kali ni kali ke3 la aku main boling secara live...selama ni aku champion kat boling pc je..heheh...
Pagi tu penuh kat tempat boling tu algojo2 CTRM...
Kali ni aku target utk kalah....bukan apa sape yg corot pun leh dapat hadiah..itu yg best tu..selama ni point paling tinggi aku dapat pun 52...tu pun kira nasib baik kena...takan ada lagi org lebih teruk dari aku kut..hehe...

Ni nak main boling ke nak semakkan tempat tuh?
Tgh main pun leh gi jln2 kat lane org lain...tu pasal tak leh concerntrate....
Bukan sungguh2 pun...target kalah...biasa la...
Tapi apa kan daya Tuhan yg menentukan segalanya...aku baling kat longkang pun dia leh jatuhkan pin...tu yg aku heran bin ajaib...menjadi2 pulak...aku tak penah2 hidup strike pun boleh dapat hari tu...mcm ada saka pulak yg tolong baling....mmg aku heran....

Oleh kerana markah aku telah dicampur tolak...makanya aku tak berhak utk mendapat hadiah tercorot..hampa sungguh....balik dengan tgn kosong....aktiviti aku hari tu tak habis disitu..aku bersama 4 yg lain pegi serang kebun rambutan di kg pulai...aku tak penah pegi kebun sebelum ni...jadi jakun yg teramat sangat...kalau beruk tgk pun beruk boleh geleng kepala...
Ada kambing yg begitu comey...teringat kambing yg dibela oleh arwah ayah aku..namanya Wan Khatijah...maap ler kalau ada sesapa nama sama ngan kambing ayah aku..
So petang tu kami balik dengan rambutan penuh 1 bonet...huhu sape suruh ajak kitaorg gi kebun..mmg ranap korang nyer ghete....
Ciaow..

9 comments:

mamai said...

CTRM....aku pernah bejkerja di sana dan masih ada kawan lama disana..

masih meriah lagi CTRM

MY HEART said...

KIra ok le markah ko tu.. kak! Ko tak tengok aku main hehehe.. lagek arr hancuss... sapa pun tamo ajak aku join group dorang cz kompom diorang kalah heheh...

Rambutan?? Adohai.. menggugat iman sungguh arr...

sis_nita said...

alamakkk..
nama kambing iteww..
sangat glemerrrr..

♥cybermummy♥ said...

Best nya gi main bowling ..lama tul saya tak gi ..bila tengok sue main bowling tangan dah mula gatal nak gi lempar bola bowling ..:P

rizz said...

wahh rambutann ekke

ayin jemin a.k.a ain said...

wa...nak rmbutan!!!

NaqeebLukhman said...

uiksss dari bowling sampai ker kambing sampai buah rambutan... bestnyer,....

hahahaha agaknya pengsan terus beruk tu... wakakakakaa nengok makcik yang baru masuk kebun eheheheee

ila said...

Salam K.sue,

blh tahan pin pointer boling tu! mesti dah terror kan...lame dh x jenguk akak. harap akak sihat2

peridot sepi said...

hahaha...ranap pon ranap la, janji tak kempunan nak makan rambutan kan...