Friday, May 22, 2009

POTONG STIM..

Aku hari ni letih bekerja...letih hotak...hari ni tepat 5.30 aku melangkah kuar dari kilang...aku terus merempit ke pasar malam...tapau la apa yg patut...cili api..huh mahal sungguh boley kira dari luar pastik berapa butir....rege singgit..
Sampai umh terus bukak bungkusan laksa penang tanpa berkata apa2 sbb nya aku lapo la..dari pagi td tak makan..makan pun kuih karipap je..baru je aku nak suap...ada org bg "assalamualaikummmm"...cheh POTONG STIM betulla...waalaikumusalam....ada org datang anto nasi ayam...alhamdullillah...sedara terdekat...nasib baik tak singgah...
Baru nak nak bismillah tgn aku tekan punat remote tv...kuar2 je...warna biru...bukan citer blue...aku tak tgk citer tu...sumpah...tv tak de siaran la....building arial kena sampuk la tu...baru nak layan citer indon...POTONG STIM lagi...ni mesti black out lagi lampu building malam ni...malas nak call maintenance...biar diaorg tgk sendiri...so tak de la nak tgk tv...kalau ada astro tak la merasa gangguan tu...tp aku tak pasang astro pasal bg aku membazir....
Lepas makan tak de apa nak buat...nak mandi la...tetiba perut aku sakit pulak..ni mesti pasal pedas cili api ni...td makan laksa aku extra kan cili api potong..apa lagi perut pun process la sakit...ni ubat nya kena minum susu sikit...nanti melarat pulak sampai malam karang....sape nak jawab?...aku jugak..dengan lenggang ala aiswaryarai...aku ke peti ais nak minum susu...sekali angkat dah kosong!!!ting tong...POTONG STIM aku!!!!!hantu raya mana minum dah habis tak reti nak buang kotak...pantang moyang aku macam ni!!!!!!!

Ciaow..

4 comments:

atty's said...

mmgkan..potong stim ar jadiknya ..hehehe

happy weekend

mesayu kirana said...

aku siap tanam cili api dpn rumah sbb beli singgit secekup jek.

LayarLara said...

Makan podas memang sodap.. menabur lagi sodapp...

*Jangan lupa pum!

hajarus said...

uisshhh... best tu rezeki... makan laksa dapat extra nasi ayam.. bestnyer.. rezeki tu....