Tuesday, May 5, 2009

85 DAYS

85 days to go = 65


Saje je aku kecikkan pic tu memandangkan perjalanan ke sana masih jauh...mcmana dengan persediaan?...InsyaAllah...sudah bermula hampir 2 mggu...itu pun dah kira terlambat...mggu ni mggu berehat...setiap bulan mesti ada mggu berehat...paham2 ajelah...tak boley training teruk2...hari sabtu ni Insyaallah aku mula balik latihan...

Sekarang mungkin aku kurang sikit aktiviti update blogpage ni...sebabnya masa tak berapa nak izin aku mengadap pc lelama...tp aku cuba juga utk berkongsi dengan kengkawan and family aku yg jauh dimata tu apa yg aku lakukan seharian...TERIMA KASIH kerana sudi selalu mengunjungi 'rumah' aku yg tak seberapa ni...dan aku takkan lupa utk berkunjung kembali kerumah korang yg telah bagi komen2 yg aku suka sgt kepada page aku ni...

Ciaow...

4 comments:

atty's said...

ade masa nanti hapdet ye..

suhaila-ab said...

atty: mmg update selalu tetapi kena tengok masa...skang break tghr dah tak update sgt kerana skang ada hobi baru huahauhau....

Dee said...

nk gi mana ni? mendaki ke?

suhaila-ab said...

Dee : sabo sabo...nanti akan ku kabarkan...skang nanti dulu...nanti excited semacam pulak..