Thursday, May 21, 2009

70 DAYS

Pening kepala aku bila teringat 1 perkara ni...70 hari lagi...mampu kah aku...hahaha...training aku hanya 1 jam sekali/dua kali seminggu...tp organizer cakap skang dah kena start 4 kali seminggu..extreme training...giler...mana sempat aku nak buat...
Oleh kerana umh aku tu 4 tingkat..so dah ada bonus utk aku training atas tangga umh aku tu je...mggu lepas aku dah start panjat tangga umh aku tu...tapi first time hanya boleh buat 3 kali naik turun aje..hampeh..bukan letih giler lagi dah..tu namanya letih nak kojol...jiran aku pun dah pelik...apa dah giler si sue ni berlari naik turun tangga...dah tak de permainan lain dah nak main kat umh...aku hanya mampu tersenyum...tapi lobang idung sedikit besar...kekurangan udara nak sedut...
Ciaow..

2 comments:

Dee said...

nk gi mana ni..pjt gunung kinabalu ke?

suhaila-ab said...

yeayyy dee pandai....100% aku bagi...nanti aku blanje eskem...