Wednesday, May 27, 2009

KENDURI PIZZA

Tak mo citer banyak....yg penting penting petang tu kami sume sesak napas...

sekali blurrrr la...
apa aku nak pilih ni....semua lah!!order plezzzzzz!!!!!



tak sempat nak snap...dah kena terjah...
hukhukhuk....tinggal sekeping je...dah kena belasah dalam masa 30 saat....

dah abih lam kuali....yg dalam pinggan aje yg tinggal....
stufffed crust yg lazat berkrim disukai ramai....
huh yg ni la walla...tapi bila dah full tank dah tak walla lagi...
mickey eskem...
one...two...zaaazzz..

time pic aku je bluurrrrr.....ceplosss!!!!
yampuiii!!!!
lawan lawan ke?

time bayar je mesti aku...time aku je mesti bayar..heheheheh...
Ciaow

7 comments:

Dee said...

aiseh..mkn pizza x ajak..huhuhu..

atty's said...

huhuhu..lapo ar sal..

awat tak ajak kty ..hguuhuuh

suhaila-ab said...

dee : kalo dekat dah ajak...wat tambah spare tyre...huahuahauah

kty : salah nama la...sue la...sal pulak...ni rasa nak cium pipi kiri kanan ni..hahahah

ashireen_hs said...

ouh..mcm tu rupanya pizza yg aku makan. baru perasan. hari tu tak sempat nak tgk.. dah lesap :D

Anie said...

lama dah tak makan fizza..sejak diet ari tu

Nazra~ said...

wah bestnya mkn ^_^

suhaila-ab said...

ashireen : ko mmg tak sempat tengok...ko tengok sendiri buaya2 tu makan canner...

Anie : kalau teringin makan aje...

Nazra : sorry tak dapat bwk ko skali pasal ni rombongan kelab sukan HUNTER. lenkali kita pegi ekh....