Saturday, July 25, 2009

TERCIPTA UNTUK KU

(korang jangan gelakkan aku...aku nak jiwang sikit...sbb malam dah larut ni - emosi - stabil)
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx


Diketika malam menjelma...yg ke dua kalinya aku ditemani 2 keping capati berlauk kari ayam...mencari titik titik noktah....mampukah aku...


Dikala malam semakin menerjah pagi...bau kari masih disanubari....

Seketika aku dikejutkan dengan 1 tayangan yg baru siap...terima kasih atas kekretifan mu..sungguh tak ku sangka...lagu mp3 yg baru kau minta kudownloadkan telah kau tujukan kepada ku...terima kasih sekali lagi...




Sewaktu proses pengeditan kau memintaku menutup mata sehingga aku hampir tertidur dan bermimpi...rupanya ada kejutan buat diriku...aku terpana bukan kerana file foto foto ku telah diselongkar tetapi kerana kekretifan mu yg membuatkan laptop kesayangan ku ini hang selama 5 minit..apa pun terima kasih sekali lagi...
Aku akan berehat update utk weekend ini kerana menjalani latihan fizikal...selamat terhibur...jumpa lagi ...luv u all...Ciaow..

5 comments:

NaqeebLukhman said...

sampai hang, hehehe

hati2 senaman tu... jgn lompat lebey2 tau tak elok heheee

mamai said...

dahsyat latihan fizikal kau yer

Ayumieza said...

LATIHAN FIZIKAL TANG MANANYA???SEDAP JUGAK MAKAN CAPATI DENGAN KARI AYAM BUAT AKU TERLIUR JE HAHAHHA...

Syima Syaz said...

tak nampak ape pun sue...blank je..

E-Marlin said...

hehehe.... part makan pun boleh jiwang , hehehe...awak ni suka makan yeee......