Wednesday, July 8, 2009

DEBARAN

Hari ini debaran aku semakin kencang...bila teringatkan hari akan datang...Ya Allah permudahkan segala urusan ku....tetiba je perut aku ni kecut semacam bila aku pegi jelajah blog2 yg dah berpengalaman tentang apa yg akan aku lalui ini...huhuhu...takotnya mokcik...
Tinggal 22 hari lagi...mokcik dah tak tentu hala...
Mokcik cuba menten ayu...jgn gelabah mokcik....bila mokcik balik umh..terpandang beg mokcik iteww....mokcik dilanda seram balik la....

* hari ni hari berdebar sedunia...mokcik tak dapat nak update entry secara normal...idea tersumbat...oleh sebab kondisi emosi,mental dan fizikal mokcik tak berapa stabil sebijik macam berukban mokcik nih...mokcik sudah tukar display imej kat ym mokcik dari J Lo yg seksi kepada gambar ini...mokcik betul2 tak stabiol....

Ciaow...

13 comments:

ninie said...

ape yg didebarkan ya su..curious nih..

suhaila-ab said...

nanti ko akan tau jugak ninie....huhuhu....22 hari lagi..

♥cybermummy♥ said...

hmmm... Ni mesti nak pegi xpedisi memanjat gunung kan ... :P

suhaila-ab said...

yep betullllll skaliiiii.....huhu..jgn ler sebut terang2...kecut perut nih...

Hezesuze said...

laaaa pjt gunung kekdahnye...huh! ingatkan pe tdi...huhuhu

MY HEART said...

Ko nape sue?? nebes pasai pa??

ibu_arifa said...

ooo...nak nek bukit/gunung yer.. hati2 yer... tak siat2 lg yer berukban kak sue tu... tukau sepisis lain lak plak..kot2 ok.

sis_nita said...

gambar yg ko war2kan tuhh..
mmg menunjukkan..
yang ko amat nevessss..!

cepattttttttt hapdetttttttttt!

NaqeebLukhman said...

22 hari lagi hmmmmm... misteri sungguh ler...

ntah apa yang akan terjadi namun diharap elok2 ajer nanti...

mamai said...

kau tak mamai kan

CiterMenariK' said...

xpedisi memanjat gunung rupa nyer''
kecut x kecut la.. take care'

rizz said...

hahha ape la tu kanzz

Syima Syaz said...

nih mesti bf kau nak bawak mak bapak datang meminang ni....
aku plaks yg nerves skrg..