Thursday, July 2, 2009

AKU BYK TOKSIN??

Smlm aku buat eksperimen toksin dalam badan aku dengan menggunakan Detox Foot Pad...aku beli kat IEDA . Tgk pic kat bawah apa hasilnya...sebelum tu aku terangkan dulu apa menatang Detox Foot Pad ni yep..

Pelekat untuk buang sisa toksik dalam badan ini adalah merupakan satu kaedah yang diperkenalkan dari negara Jepun. Sistem urat kaki kita(refleksologi) yang mengumpulkan kesemua organ dalam badan di telapak kaki membuatkan terhasilnya idea untuk mencipta pelekat ini.
Dengan hanya menampal pelekat ini sebelum waktu tidur malam, ianya akan membantu badan anda untuk mengeluarkan sisa-sisa toksik yang terkumpul di dalam badan akibat dari udara yang tercemar, asap kotor dari kenderaan dan kilang, pemakanan harian kita dan juga akibat merokok.
Antara kebaikan jika kita menggunakan pelekat kaki buang toksin :
1. Melegakan sakit kepala yang berterusan
2. Menghilangkan kebas-kebas kaki
3. Menyingkirkan toksin dari badan
4. Menjadikan badan kita segar seharian
5. Menghilangkan letih-letih badan


Ni semlam aku test pakai....rupa paket ni putih aje sebelum digunakan....dan berbau herba...
Jeng jeng jeng....siap dah tampal...get ready nak tido la...


Pagi tadi dengan jayanya aku bukak...HAH??HITAMNYA!!!!BAUNYA BUSUK SUNGGUH!!!!MACAM BAU KENTUT PUN ADA HEHEHE...APA DAH TERJADI DENGAN AKU NIH!!!!ANGIN KENTUT TERLALU BYK DALAM BADAN YG TIDAK DISEBARKAN ATAU BYKKAH PENYAKIT AKU ??HUH...TAKOT PULAK RASANYA...KORANG PENAH CUBA?


Sekian shj...apa2 persoalan tanya aje di kaunter komeng...Ciaow...

23 comments:

sis_nita said...

uiii..
banyaknyerrr laa tuhh..
agak kalo aku laa..
lagikk itam dari tu kot..

hwaaaa..
tetiba terasa nak buang toksik lak cam ko..

suhaila-ab said...

nita..ko cuba la...ko test bau dia...huh nak juling mata dibuatnya...

ninie said...

comelnya kaki sab....
tapi bila tgk part toxic tu adoyaiii.. kalo letak menda tu kat kaki aku mesti lagik byk toxic dari ko...

Anie said...

banyak gak yer..nak gak lah mencuba

suhaila-ab said...

tak jugak...lom cuba lom tau..mana tau ada kureng sikit...aku ni jenis suka makan jajan/pewarna tu yg banyak tu gak nye..

suhaila-ab said...

anie : cuba jgn tak cuba...pastu kalau byk mesti ko takut..

rizz said...

cm nk try jewww

suhaila-ab said...

cuba la rizz..ko isap roko tak?..kalau ko merokok aku rasa ko bukak menatang tu..terus ko muntah...hehehe

iedaLUVsham said...

cam nak try je, rm brape tu?

suhaila-ab said...

rege nya hanya rm 7 sepasang..nak beli sekeping pun boleh..rm3.50 aje...

iedadadida's said...

hheheh..
kak sue..
mekacih..beli PAD tuh..
amacam best tak badan..
mekacih tulun promotkan..heheh

Hezesuze said...

fuyoooooooooooo itamnye sue! bkn sue yg itam ek pelekat tu yg itam...hehehe

mmg ko byk toksin ni sue...harusss le ko amik mkn tambahan ke apa ke tuk buang toksin ko tu...

p/s kalo ko mampu try mkn B-YOUNG product Zhulian..isnyaallah dgn izin ALLAH swt ko bleh mengandung dan muke ko akan berseri2 cam Aznil hj Nawawi coz di amalkan pemakanan tambahn tu ler...

Syima Syaz said...

peeehhh aku nak mun lah sue....
aku tak mkn lagi ni...!!

ayin jemin a.k.a ain said...

sy pun byk toksin..
dulu da try pkai..huhuh

suhaila-ab said...

ieda...ni aku dah pomotkan ni...ada diskaun tak???hahahha....

suhaila-ab said...

heze : makanan tambahan...berat aku ni dah lebih dah cik kak oiii...

syima : sebenarnay aku pun nak mun gak pagi td...hehehe

ayin : iyer ke...badan keding jgn igt tak de toksin tau...

j or ji said...

itu kalau tampal kat hati,camno lah agaknya kehitamannya ya..

bukan hati kita la..hati orang lain.

puspawarna said...

ish2....x penah cube laaa....
nk trai asenyerr...

T.u.Y.a said...

kak sue...kentot banyak sket lain kali..
aku pun nak try la..lagi banyak agaknye..lama dah x berak!!!hahahahhaha..

NaqeebLukhman said...

yer ker toksin... entah2 itu daki kaki nko tak heheheheee

bila dah pakai tu nampaknyer leps akan lebih sihat dan lebih cergas lah yer huhhhuuu

mesti happy macam kanak2 riang heheh

maami said...

toksid terhasil dari pemakanan kita dan di tambah pula dengan kemalasan kia untuk bersukan....tapi kes kau nie mmg teruk sikit baik keluarkan peluh

mamazana said...

mak aiii sue... byk tul toksin. hehehe.... tp bila tgk hasilnya rasa puas hati kan.. kan...

Cik Wanie said...

akk,
wanie rasa mcm nak cuba lah,
hurm...
mesti wani epun byk toksin kan,
wakakakakakakakka...
bapak toksin pun kluar,
hik hik hik hik..

kat mana mau carik nie?