Sunday, July 19, 2009

SAAT YANG KU IDAMKAN

Rupaya dah 2 hari aku mendiamkan diri rupanya....bukan apa...aku ni tak berkesempatan nak update...hari jumaat full sungguh...semalam pulak aku training la apa lagi...dua tiga hari ni kalau petang je idung aku dapat gangguan....ntah sapa le punya angkara...aku mmg pantang ada bau2 macam nih...maka aku mula kan operasi utk melawan bau tuh...siap ko...

1. Petang semalam aku ke pasar malam Sungai Udang...huh macam2 bentuk rupa ada...pilih aje gerai mana aku nak...dah musim rupanya..patut la kat umh aku tuh menyerang aje baunya...tak pe..sabo...

2. Aku balik umh simpan barang tu bebaik...tak mo bukak lagi..nanti tak surprise..tunggu pagi esok (hari ni ler)...biasanya bau menyerang petang2..kali ni aku serang time pepagi...time diaorg tido...biasanya diaorg kalau weekend ni kol 10 baru bunyi kat dapur...aku tau org yg serang aku hari2 tu duk belakang umh aku je...padan muka...

3.Pepagi td..kol 7..hehe aku mulakan operasi...

4.Adun tepung beras ler...masukkan brg "baik"...hehehehe...jeng jeng!!

Tara!!! PELEDAK CEMPEDAK GORENG...
Skali kol 8 dah bunyi piok belaga kat dapur org belakang umh aku....hehehe...MISI BERJAYA....
Misi kedua...tunggu ko tengahari nih...hehehe...Ciaow..

11 comments:

Yunus Badawi said...

Sarapan cempedak ko pagi ni ya. Tentu best.

Semalam aku makan goreng cempedak jugak yg kawan aku beli tepi empangan batu.

peridot sepi said...

terliur aku tengok...

Syima Syaz said...

melawan bau2an dengan jiran tetangga nampak!

ibu_arifa said...

mkn panas2 sedap nih.

sis_nita said...

terkesima aku nengok.. tmpt aku ni lom lagikk sampai buah2 cempedak. ntah bila ntah sampai.. huhu!

CINTAMANISZ Lite said...

Hmm..skang ni musim cempedak tgh lawan ngan musim doyan.

Bau cempedak + bau doyan..ok lagi.
Tapi kat tong sampah tu..bau kulit cempedak + bau kulit doyan..adoiimak!!

ninie said...

minggu ni mmg minggu cempedak goreng kat umah den... bau smerbaakkkkk.....

NaqeebLukhman said...

memang best tu... petang2 makan dan minum kopi....

atty's said...

nak skit cempedak goreng..huhuuhuh

suhaila-ab said...

aku dari pagi sampai malam aku duk makan cempedak goreng je...masaklahnyer aku makan makan ngan bijik2 skali...pastu kentut2...biasa la..org sihat....hahahahahaha

rizz said...

adoii cedapnya hehehee