Tuesday, July 21, 2009

HALAMAN ASMARA

Dari malam semalam aku update entry ni...banyak penangguhan sehingga la pagi ni...

5.45pm : aku dah get ready nak balik...drift punya drift terlupa nak gi jumpa Doktor *tut* pulak...tak pe la...byk hari lagi..jgn gopoh2...(yg tanya pasal nape aku suka doktor tut tu..pasalnya aku dah hampir 6 tahun berjumpa dan bermesra dengan nya...pegi berobat la....korang jgn tuduh aku macam2 pulak...mmg la dia hensem...nak buat camana...dah jodoh aku ngan dia..kuang kuang kuang..)

6.15pm : aku dah terbaring kat sofa duk pikir nak masak apa...pandang kain kotor lam bakul...bila aku nak tamatkan riwayat kain kotor tu agaknya...huhu...

6.45pm : dah siap mandi + solat + berbedak bagai...aku start masuk kain lam minah Samsiah...

7pm : aku start kuarkan alatan persilatan aku..hehe..piok la...nak masak la apa lagi...nak masak apa yer malam ni...

7.40pm : segalanya dah siap... masak apa sangat..lauk org malas...

8pm : ada org call suro pegi umh dia ambik barang yg sudah aku pesan...kuar lagi aku...

10.45pm : sampai umh...on abg lap aku ni n jenguk entry....tergelak besar aku baca komen kat entry biru mata hitamku...ayin tanya "PUAKA TU APA"...sape nak tolong jawab utk aku niiiii??kalau aku jawap kang lari lintang pukang korang sume...hahahahahah....tolong aku.....tolong bagi penerangan kat ayin : PUAKA TU APA???

SAMBAL SOTONG SIMPLE GEDEGANG

IKAN GORENG SEPARUH HATI

KAILAN IKAN MASIN YG KURANG MASIN
TIMUN TERGOLEK

NASI BERIANI YG AKU TERINGIN NAK MAKAN SEKARANG....
Ciaow....

11 comments:

hajarus said...

pagi2 dah dijamu ngan gambo makanan... klu la sumer ni betul2 alangkah bestnyer doniaku... dah la lom bekpes lagi ni... huhuhu

♥cybermummy♥ said...

Adoiii !!! Sue memang saja nak buat org terliur tengok . WAAAA !!!

iedaLUVsham said...

bile leh rase masakan kak suhaila nih?? hehhehe!!! ;p

ninie said...

sue, pagi2 dah ade gambo lauk pauk.. ni yang buat air liurku meleleh...hehehe

mEiZ SHA said...

adoiiiiiii kak
jd lapa laa tgk masakan akak tu..;)

tmbh plak ujan2 nie ha...;p

suhaila-ab said...

sabo...sabo sumer...tu makanan semalam tuh....dah abih kena bedal sayang oooiiii.....

peridot sepi said...

terliur tengok sotong tu, tapi aku tak leh makan sotong, nanti bintik merah naik ke muka...huhuhu...

que_zul said...

alangkah ebst nyer kalo hidnagan itu berada didepan mata sy skrg ni...tgh lapo...hehehhe

Hezesuze said...

waduh! tetiba rasa lapo la sue..ok ler malas nk komen...nk g terjah dapo jap ....huhuhu

Syima Syaz said...

sue-aku dah tgk kat kamus dewan bahasa dan pustaka m/s...errkkk tak ingat bahagian huruf P
PUAKA BERMAKSUD HANTU
cian ayin...dia kan sabah bah..

E-Marlin said...

Canggih betullah nama lauk-lauk awak hehehhe.......