Tuesday, July 21, 2009

BIRU MATA ITAMKU

eh eh eh...tajuk tak serupa cerita....hehe...
20/7/09 2.30pm : aku buat appointment dengan klinik panel company aku ni nak buat check up body la..pastu nak gi ambik ubat utk bekalan utk persediaan la...pastu nak mintak nasihat sikit....aku call..

aku : halooo...Klinik *tut* ke tu? saya nak tanya doktor *tut* ada tak hari ni? (Dr *tut* adalah doktor peberet aku yg hensom dan baik hati)
Minah klinik : dia tak de skang ...doktor lain...tp petang ni dia masuk...kol 6..kalau nak jumpa dia datang le petang...
aku : ok saya datang petang...boleh book?saya nak jumpa ngan Dr *tut* aje.. (salahkah aku pilih bulus)
minah klinik : datang petang...

20/7/09 6.30pm : (Kat klinik *tut*) aku masuk terus register..isi borang...dan tunggu hampir 1/2jam..
Oleh sebab lama jugak aku tunggu aku bg tau la aku td ada call nak jumpa doktor *tut*...dia terus cakap..
Minah klinik : ooo akak yg call nak jumpa dr*tut* tadi ekh...dr *tut* tak masuk..skang doktor lain dr hospital...
aku :@##$%%^^&^&&!!!!!#$%^^&&**

apasal ko tak cakap dari tadi...puaka betul...

Hari ni aku call lagi nak jumpa Dr *tut*..harap2 tak berpuaka lagi hari ni..Ciaow...

10 comments:

Syima Syaz said...

ape lagi...
bagilah HAMUKAN PUAKA plak

♥cybermummy♥ said...

alah cian nya ..
sue biar saya je yg check awak tu :P

suhaila-ab said...

syima : nasib baik aku tak jadi transepomer kat situ smlm tau...

cybermummy : nak check aku kena tuko jantina dulu..hahahahahaha

Hezesuze said...

wakakak mmg minah klinik tu nk kenekan ang kot...

p/s errr...encem ke doktor tut ko tu sue...wakaka

mamai said...

nie nak pie check ker or nak pie check doktor tut

ninie said...

dr tut takot nak jumpe ko tak sue..hehehe..

ayin jemin said...

mksud puaka?

Rinna said...

Alahai cianya..tunggu2 sikit punya lama..rupanya dr tut tak de yer..adess..sabo je laaa.. hancur nak tgk muka dr tut yang hensom tu yer.. :)

sis_nita said...

musti encem doktor tut tu..

ari tu masa aku masuk sepital yg petama kali, doktor yg merawat aku mmg encem.. hahah! aku lagikk nak lelama duduk wad..

peridot sepi said...

napa memeilih doc sue?