Thursday, July 16, 2009

BREAK KEJAP


Mintak mahap nye anak2..kakak2..abg2..adik2...aku hari ni tak pat nak update kisah hari ni pasal nya masa tak mencukupi utk aku mengadap "abg lap" aku nih...aku ada training hari ni....dan malam pun lom tentu lagi...so hari ni berehat la kejap...esok korang datang lagi umh aku yep...kalau ada time malam ni aku cilok jap gi jln2 umh korang..wat barang makan/habuan best2 sikit....babai..
ciaow...

5 comments:

sis_nita said...

jangan luperr datang taw..
aku menunggumu..

selamat bertraining yerr..

Yunus Badawi said...

Lama aku tak sempat singgah sini bila singgah ko tutup kedai pulak huhuhu

Hezesuze said...

iyolah.....

mamai said...

aku baru nak bertandang rumah kau la tuan rumah lak tak ada...

NaqeebLukhman said...

selamat rilek...
jgn nakal2 tau