Monday, April 20, 2009

TAG FROM SUFIEHAS

TAG DARI SUFIEHAS...simple aje...soalannya adalah.....

(Upload picture yang anda gemari dan jawab soklan dibawah)
Kenapa anda suke gambar ini?
Pasalnya HAHAHAHA...aku rasa aku awek mamat tuh!!!!!Jangan marah ahhhh.....sapa suro bg aku soklan ni..mmg ni jawapanya....gambo ni mmg jadi wallpaper aku...
Bila kali terakhir mkn pizza?
27hb lepas...gaji dah masuk...so aku buat lawatan kat pizza depan umh aku tu...
Lagu terakhir yg anda dengar?
I'm The Lucky One - Anuar zain kat headphone aku....
Apa yg anda buat selain selesaikan tag ini?
Makan aiskrim...waktu break...pekena aiskrim magnum coklat...walla!!!
Selain nama sendiri anda suka dipanggil dgn panggilan apa?
Che Su..tu family call....anak buah dan kengkawan rapat call Chu...itu aje nama yg aku ade dalam idup...hanya 3- SU..CHE SU..CHU....
Ciaow...

7 comments:

sis_nita said...

eskrim magnum tu kanss.. akak kalo makan, terasa cam orang kayerr jerr..
hehehe!

ekyn said...

kak...bukan apa tak sempat la nak follow akak...cibuk skit...tq

Dee said...

anuar!! teringat masa amik gambar berpelukan ngan dia masa secretaries week..kehkehkeh...

suhaila-ab said...

dee-ni buat i jeless ni...

~~ciklinn~~ said...

hihiihihihihih minat anuar jen yerk....

makan aiskrimmm wallah sedapnyerrr

Wak Kumis Singapore said...

Wak panggil Teja...Tun Teja......

suhaila-ab said...

Tu nama glemer tu wak...jgn ler... malu...kita 2 je yg tau...huahuahuahua...