Friday, April 10, 2009

KAD KAWIN MODEN

1. Hari ni issue yg kami bincangkan di'tempat keje' ada lah mengenai majlis kawin..almaklumla sorang diantara kami plan nak langsungkan majlis dalam tahun ni...so nak prepare la buat kad kawin yg spesel sikit...ada yg bg cadangan buat grand2 sikit...ada yg bg cadangan photostat je kat opis...hehe nak jimat blanje...bg aku...buat simple aje..tak yah membazir...byk lagi bende lain yg boley di buat...tp aku ada 1 sample kad kawin yg mmg wujud zaman sekarang...aku pun tak pasti korang dapat baca tak apa yg terdapat dalam kad ni...cuba korang baca sendiri...kalau tak dapat baca bg tau...nanti aku tulis apa isi dalam kad tuh..



2. Cerita mengenai Udin...

TERLUPA MAKAN

Pada satu malam isteri Udin mengejutkan udin yang sedang nyenyak tidur.

Isteri: Bang, bangun bang...bangun la cepat

Udin: hish apa nie kejutkan orang tgh2 malam nie...

Isteri: Abang lupa makan ubatla...cepatla bangun.. kan doktor dah pesan kena makan sebelum masuk tidur.

Udin: Ubat apa ?

Isteri: Ubat tidur.

Udin: @#%^#^????

Ciaow..

6 comments:

sis_nita said...

alahaiii bini udinn.. huhuhu!

iedadadida's said...

apa isi kad tuh kak tak jelas ler..

atty's said...

wakakkakaa..gelak..kty baca..
lurus bendul..betui bini..udin..

suhaila-ab said...

ieda : i dah oter kad tu...dah jelas sikit ...boley baca...

ibu_arifa said...

memang kad moden!! ni olok2 ker betul2 nyer kad ni..

Dee said...

amboi kalo moden sekalipun xkanlah bunyinyer gitu ngundang org..ilang kemanisan berbudi bahasa..