Thursday, April 2, 2009

CERITA Mr X - ROGOL

Huh hari ni 2 kali pulak update tapi tak pe...kalau korang nak komen entry2 yg sebelum2 ni pun boley aku tetap baca...cerita kali ni pulak aku terbaca di blog hak milik Mr X...dia ni suka ambik tau hal org sikit tp bagus pasal cerita dia boley membuka mata kita yg tak tahu isu2 terkini...kisah kali ini...

Hari ini Mr X menghubungi wanita berusia 40 tahun melalui telefon berikutan sistem pesanan ringkas dihantar ke talian Mr X. Menurutnya dia dirogol pemandu teksi dua tahun lalu semasa dalam perjalanan dari Ampang Point ke Keramat, Kuala Lumpur.
“Saya memang duduk KL tapi tak familiar sangat dengan tempat. Masa tu siang, dia rogol saya kat dalam teksi,” ujarnya.
“Repot polis?,” tanya Mr X. “Tak. Saya tak berani. Dia bomoh, dia tahu kat mana rumah saya. Bahaya,” jelasnya. Pemandu teksi terbabit didakwa berbangsa Melayu.
“Kali kedua tu, saya ada emergency, call dia. Dia rogol saya di rumah tumpangan,” katanya.
“Huis! Awak kata dah dirogol kali pertama. Macamana awak boleh call pemandu teksi sama? Lepas tu dirogol di rumah tumpangan pulak,” Mr X hairan.
Wanita itu kemudian memutuskan panggilan...tut...tut...tut...

emmm apa sebab2nya korang rasa?..

Sbb2 yg aku pikir : pompuan tu biol...ada 1 teksi aje di KL..dia suka naik teksi tu aje...dia teringat penangan drebar teksi tu mcm tak pecaya tu pasal nak test lagi...dia admire kat MR X..

Ciaow...

3 comments:

atty's said...

lor apa itu pompuan manyak senteng ke otaknya

T.u.Y.a said...

apekebenda la pompuan itu..sungguh kurang sopan..hehehehehehehe!!!!!x betol kot..

Dee said...

hahaha..dh agak dh..kemaruk kot!! kihkihkih..