Tuesday, April 7, 2009

HAPPY 10th ANNIVERSARY RINNA&CIKRI

Entry aku kali ni agak terlambat sikit..sbb nya aku masih dalam situasi demam kritikal..semalam aku terpaksa mc kerana badan tak mengizinkan aku berada dalam suasana ekon ditempat keje..entry sebelum ni aku ada sebut berkenaan gathering...ni dia..lokasi di Melaka Guest House..utk menyambut anniversary teman FP ku Rinna n Cikri yg ke 10..bab makan2 aku ada menyediakan Soto Ayam...yg lain ada pic dibawah iteww....

Kebanyakan pic ni aku rembat dari hasil tangan watie n rinna..hasil tgn sal aku lom rembat lagi hehe..pic dari camera aku ada byk tapi aku tak sempat nak edit cam gini kerana situasi aku ni tak mengizinkan aku mengadap pc terlalu lama..


Lagi pun aku tak dapat nak aktif sangat malam itu kerana ku bimbang aku pengsan pulak..kerana kepala aku berputar ligat masa tu..
Walaupun aku tengah tak sihat tapi aku happy jugak maklum la dapat jumpa watie...sal..rinna..dan lain2 sume...sebelum ni hanya kenal dalam FP and YM aje...

First time jumpa mcm 10 thn kenal...

Dan membuat suasana jadi gamat!!

Sessi bergambar dah jadi macam artis diserbu wartawan..
Aku terpaksa balik awal sememang aku dah sakit kepala kritikal..aku makan byk pulak mlm tu...aku takut gak termuntah pulak..

Apapun aku harap dapat jumpa diaorg lagi mungkin di lain lokasi...





Utk rinna n cikri...semoga berkekalan sehinggan ke akhir hayat..

Yang ni pemberian dari Watie n Arin...dan kek tu best sungguh watie...petang ahad sudah abih aku balun...demam tu demam la..kek coklat boley makan lagi...



Ciaow..

10 comments:

sis_nita said...

waduhh.. kek ceklat tu pon kegemaran ku.. hmmm.. laa ni teringin makan ceklat ciskek.. nak kena g sekret resepi ni ptg ni..

damiaisy said...

wahhhh....
meriah betoll...
best nye dpt mkn soto..da lama xmkn soto...

"hepi annivessary to rinna&cikri.."

atty's said...

kalo ler leh ku kerat badan ini..dua2 tmpt sekali kty ado..hehehehe..

kty kt umah azue..

Dee said...

wah..seronoknyer..sy suker soto tuh..huhuhu..

Ayumieza said...

perhhhh ingatkan dah 10 tahun dah kenal rupanya baru 1st time jumpa...wah mcm ni baru satu kepala...

best ooo dapat kawan-kawan cam gini...

semoga cepat sembuh ye!!!

damiaisy said...
This comment has been removed by the author.
damiaisy said...

kaksu...bl nak buat soto tuk ktorg lak ni..ngidam dah ni...huhuhuhu

suhaila-ab said...

nanti i buat ok...hehe..

WATIE said...

HEHHEE.. ALAHAI NAPER DILOTAK ADIAH BURUNG DEN TU... WEK MALU YO KAK.. WAKAKAKA... PADAN LA AKAK CAM SLOW JER.. PENIN RUPANYA.. LELAGI NGAN INA TU KAN KAK.. LAGI LA TAMBAH PENIN... WAKAKAKKA

nurul said...

kak, den nk raso soto akak tu...
mosti sodapppp.....