Thursday, April 9, 2009

SELAMAT TINGGAL BOSS...

Pada 7hb Mac kami dari warga quality CTRM telah ditinggalkan boss kerana dia telah berhijrah ke company lain yg lebih besar dgn mendapat gaji yg lebih besar...Mr Anba...anak sedara MGR (hero tamil) dan bercita2 nak jadi mcm salman khan..sempena peninggalan nya kami telah raikan dengan adengan makan2 dalam keadaan yg bersederhana aje tp meriah kerana group aku makan secara berjemaah...

Ada yg sedey dengan peninggalannya dan ada yg tak sabar nak suro dia pegi cepat sbb nak rebut kuasa...

Korang ni macam hepi jek...dapat pusaka anba ke? yg tudung purple tu sedey bofren dia berenti keje.


Boss potong apa tu?...potong kek ke meja?..boss...boss...


Ni cupcake aku punya...skali telan 2...tak cukup sebenarnya..sbb kek tu sedap...shikin ko order kat mana? *Kin bila ko nak link ngan blog aku nih*

Nasi tomato yg dibekalkan...boley tahan rasanya..


Cupcake bersama pisau kak ida kantin...


Aku dan ehem ehem...gaya posing ala ala azizah mahzan n zafrul versi baru..

Ni la roper makan secara berjemaah..


Ini kami sekeluarga dari Quality Control...ambik gambar siap2..pasalnya raya akan datang tak jumpa lagi ngan boss...tapi boss jgn risau sepeninggalan boss kami takan jadi macam ni...

Dan kami akan edarkan signage ni ke setiap section quality....

Kami akan igt boss...perfume boss sampai bila2...kami tgh tunggu boss yang baru....bye bye..

Ciaow...

8 comments:

damiaisy said...

cup cake tu mmg sedap...nanti nk tye cikin kat mn die order bnda tu...

emmmm....
bau parfume dier xakan dilupankan smpai bile²...
sbb bau tu dier sorang je yg ade..
hahahahahahaha...
sape la agaknye boss baru kite tu gaknye ekh...

sis_nita said...

hehehe! signage tu kanss.. sungguh kena kalo akak letak kat opis akak.. ramai yang purak2 ni kat sini..

Dee said...

wakaka..lawak gak n3 ni..sapa yg lukis signage tu...oh ye..perfume apa yg boss u pakai tu?

atty's said...

nasi tomata..tu sedap..aer..

suhaila-ab said...

Dee : boss kami pakai perfume spesel...kami pun tak tau mana dia dapat...yang nyata bau 'MACHO'

Ayumieza said...

compius ni akak rasa sedih ke gembira sebernanya???hehehehehe...

wow perfume boss pun akan di"ingati" jugak ye cayelah!!

suhaila-ab said...

Ayumieza : ntah la nak kata apa perasaan ni...huahuhauahhh

apis + toyol said...

tu blom lagi bau aroma terapi dia tu.. yang tu ko tak nak ingat ke suhaula?? ekekke