Sunday, April 12, 2009

DUDUK DIAM2!

Hari ni aku tak dapat nak ber'aktiviti' kemana2...sbbnya hujan..so mood utk merayap2 pun lenyap...rancangannya nak pegi survey utk cenderahati utk diberikan kepada seseorg...tp belom plan lagi nak beli apa...aku nak kan yg agak kreatif sikit...buat seseorg yg akan pegi jauh..setakat ni idea belum timbul2 lagi...huh...tengahari ni aku tak masak...aku makan diluar rumah aja...tempat peberet..."Sungai Wang"...hari ni aku makan Ikan Patin Bakar + Masak Lemak Cili Api + Jering Gorang Bilis Cili Api Jugak + Air Sirap Limau....huh...ketat sluar tetiba...berapi mulut...makan tanpa paling kiri dan kanan...hehe...


Sepatutnya entry aku hari ni ada lah aktiviti pagi minggu aku di "B.S" - exercise poco poco...tapi aku tak dapat hadir pulak sebabnya selepas subuh tadi tetiba migrain aku datang lagi...nanti di lain entry aku akan keluarkan story poco poco ni...bersama dengan snap skali...insyaallah...sesiapa yg berminat boley join ngan aku...apa pun hari ni 1 hari aku ngadap tv aje + tido..sambil layan ujan yg lebat di luar....jumpa lagi la besok2...bye...




Perihal gambar dibawah : Makbapak nya PANDAI ke KURANG HASAM?


Ciaow..

5 comments:

De' Sal said...

sonot juga main poco-poco ni,kak sal pernah nengok masa dok kat mersing dulu.

zino said...

itu nama nya kreativiti.. hehe kesian baby tu suka tak suka kena habiskan sebotol tu hehe

Dee said...

sy gi poco2 kat umah seminggu 2x..penat woh..

sis_nita said...

hehehe! comeyy jerr baby tu..

Anie said...

sian kat baby tu