Monday, April 13, 2009

MAKAN FREE..

Smlm sebelum tido aku dah plan nak puasa makan besok...tetapi tiba2 pagi td ada org nak blanja breakfast pulak...kalau tak makan nanti..keciiikkk ati org yg nak blanje pulak..

So terpaksa lupakan plan seketika...meraikan majlis tu lebih penting..hidangan pulak..sume nya best...kok bisa nambahin aku punya lemak...waduh...

Makan dulu...bismillah...

Itu cerita pagi td..mlm ni pulak aku tak makan apa2...tak la lapar sangat so aku rasa tak perlu lah nak makan ...cuma pekena milo 1 mug pun dah cukup sambil aku duk ngadap citer Korea kat You Tube...SAD LOVE STORY...dah seminggu aku layan cerita ni..dan hampir setiap malam aku menitiskan air mata...huhu...touching!! @@&^^
Kejap lagi aku nak sambung tgk...walaupun aku layan citer ni yg dah alih bahasa ke bahasa apa ntah..vietnam kut...tapi aku tetap boley layan jugak dengan subtitle english nya...dan aku tengok version korean hanya separuh jalan...uploader korea tu tetiba 'tido' pulak...tak upload episod seterusnya...so aku terpaksa la layan version vietnam walaupun suaranya begitu kelakar skali...citer ni mengisahkan...sori ye sinopsis nye in english version tak sempat translate..

Sad Sonata is a love story about two men and one woman. The young Joon-young (Kwon Sang Woo), who was raised by his mother who sold liquor to American soldiers, met the blind Hae-in (Kim Hee Sun) and they became childhood sweethearts. Then, Hae-in immigrated to the U.S. following her American adoptive father and met Gun-woo (Yeon Jung Hoon), who was Joon-young’s friend and son of a very rich man. The story picks up again when composer Joon-young, singer Hae-In, and music producer Gun-woo all meet again.
Simple aje sinopsisnya..padahal aku bagai nak rak layan citer ni...semuanya ada 125 video..jap lagi aku sambung yg video ke 96....sediakan tisu aje...huhuhu....
Ciaow..

4 comments:

~~ciklinn~~ said...

demi mkn kak...makan jerk... hahhahahha tapi mlm tu dah pasang niat pose lom?

Dee said...

lama x layan citer korea..huhuhu..

suhaila-ab said...

ciklinn : bukan niat nak pose...niat nak pose makan je...minum tetap minum ...hehe

damiaisy said...

aik....pose ke...
hahahahhaha
pose mkn xpe..leh layan g...
hehehehe