Tuesday, April 14, 2009

ESOK HOLIDAY

Esok 15hb April merupakan cuti umum bagi negeri Melaka...sempena Declaration of Melaka as Historical City...bak kata lain Pengishtiharan Melaka Bandaraya Bersejarah...biasanya malam ni ada pertunjukan bunga api...dan malam ni jugak dengar citernya ada konsert M Nasir dan jugak awie...tapi aku tak la berminat sangat nak gi tgk tu sumer...sebab aku ni kurang suka pada kesesakkan..



So malam ni aku decide nak duk kat umh aje..kes pertunjukan bunga api aku boley tengok dari umh aku...sebelum2 ni pun aku tgk bunga api malam merdeka dan tahun baru hanya dari umh aje...boley nampak dengan jelas kalau bunga api tu 'diletupkan' dari area ayer keroh..huahauha...

Sambil2 makan putu bamboo + aiskrim mesia perisa anggur aku layan movie ditv2 The Peacemaker lakonan George Clooney n Nicole Kidman..macam best walaupun citer tu mcm dah lama...mula2 boring sikit...bila layan2 ngan kejap2 iklan yg melambak best pulak...cancel nak layan citer korea smlm yg belum abih...smlm server mengong sikit...sempat tgk 5 video aje..huh..



Jumpa lagi..

Ciaow..

1 comment:

sis_nita said...

selamat bercoti-cotia mesia..