Wednesday, April 8, 2009

GUD NITE MALACCA

10 tahun dulu suasana malam di bandaraya melaka tak macam skang...tentu ramai tourist yg first time datang akan datang lagi utk kali ke 2...

Suasana tetap meriah macam malam raya...

Sudah ada tempat menarik utk dituju..

Skali tgk mcm kat genting highland

Dari sebuah kampung yg penuh ngan ikan belacak...pada sape yg tak kenal..ikan tu ada kaki..belacak penuh ditepi sungai ni...skang ada lagi cucu cicit dia yg tertinggal tapi dah hampir pupus..

Dan skang suasana malam telah idup..

Memanggil2 kita suro naik bot...kalau boring jalan2 la bersama teman...suami..isteri..anak2..saudara mara...

KETIKA MEMANDU..JAGA KESELAMATAN DI JALAN RAYA...IGT ORG TERSAYANG!!!
DAN JGN JADI MACAM INI!!! JADILAH PEMANDU YG BERHEMAH..

Ciaow..

7 comments:

sis_nita said...

hehehe! blehh lak diyerr letak notis cenggitu ehh.. lawak2..

~~ciklinn~~ said...

kak cantikk nyer melak di waktu mlm....

hihihihihih betul ckp sis nita takleh blah ada note cenggitu kan

zino said...

melaka memang cantik utk di lawati.. sentiasa ada produk baru utk pelancong..

van tu patut di tarik je.. tak lojik tow truck datang petang hehe..

damiaisy said...

melaka mmg cun abis...
tp wlupun duk kat mlk ni....tak penah skali pun dpt naik bot mlm kat uptown tu...emmm kene try gak skali tu...

boleh ehh letak note cem gitu kat pak polis..layannnnnnnn

Dee said...

cantik tol melaka skrg ek..hihihi..lawak gak note tu..tp yelah..xkan nk kena saman 2,3 kali kan..betullah tu..dia cuba nk smpikan mesej pd tuan polis..

shi3la said...

wahhhh dahh chantekk melaka kann..maser haku pergi dolukann takder ponn lampu cenggitu..sekarang dah meriah...salam perkenalannnnn

nurul said...

lawanya melaka skrg...
tu yg sntiasa ramai pelancong tu kn..