Friday, July 22, 2011

WOI!! BOLEH TAK KO INSAF??

Saral je kan tajuk cenggitu...woi kat makcik tuuu...bukan korang...biar sador sikit diri ni...tp nak buat canner tak sador2...kerah gitu je...pantang di ulur..telan aje...cuba bawak2 mengucap..istigfar...baru ok kut...ni tak kalau bismillah pun laju2 je..tak tertib..canner nak sador...setan pun kekah skali apa yang aku telan..tol tak kengkawan..?

Cik adik ni pulak siap bukak pintu..canner nak insap??welcome miss...yer..yer..welcome la ngko!!welcome to Kai Xuan Chinese Restaulant...halal lor..talak susah punya mau oler..
waktu makan tengahari belum masuk tapi kami dah masuk..biasa la nafsu vadaks..

cipat2 oler miss...maciam maciam aler...tapi babies tak aler miss..kalo miss mau..wa kasi lain timpat lor...city square sana aler maciam2 menu babies lor...aku jawap : tak pe..tak pe..i tak terasa lagi nak makan menu tu walaupun i berbadan tiga..lenkali aje ok...i nak oder ni..ni..ni..ni..ni..ni..ni..ni..ni..dan ni..bila boleh siap?cepat sikit boleh? - luer puloh minit lor..ini maciam manyak "ni" lu mau sikijap ka...apa lu olang celita ni?ayyaa..manyak susah ini olang..talak saba ooo...(gitu la serba sedikit dialog panaz kami)

sementara tunggu hidangan sampai...main2 la ngan chopstick tu...biasa la kalau barang yg kat umah tak de ni mmg jakun sikit...

tu dia Deep Fried Wantons dah sampai..berebut..nasib baik tak pecah pinggan...kelentung kelentang berlaga chopstick...nasib baik cili kat sebelah tu pedas kalau tak dah lama abih...

ni lupa plak namanya..egg tofu apa ntah...dadap jugak la rasanya...


nasi goleng lor....talak kenai ka...

miss..ni sotong lor...ekh ni aku pun lupa..sotong ke udang hah??miss S tolong sikit...miss S kalau bab makan mesti tersemat mati di hati...jangan malah lor..lu langsi lu mati!!!

manyak sidap oo ini balang!!!blokoli lorr!!!!!...ekh nape tetiba skrip aku tukar slang?


tu je...tu pun dah santak perut nak perabih...tahap dewa2 buntal je boleh habis menu2 ni...

contoh2 org yang kuat mentedarah...yang pertama...

yang kedua ini ...kalau 2-2 ni sesat kat Sudan..mesti slim kan...baru ler insap..

perut kalau dah banyak compartment ok...buless hadap...datang je la berapa mangkuk hayun pun..belasah aje...yang tak sedap pun boleh abih..siap berebut lagi...

tengok!!..kejap je misi selesai.....kalau hot plate tu masak sweet sour aku rasa dah tak de dah atas meja tu...


Nota kaki makcik : Lepas makan baru makcik sebok nak tanya...restoran ni halal ke?...APA PUN TAK BOLEH!!!!

2 comments:

IMANSHAH said...

wah saya ni takut betul nak masuk restoren yang macam ni..tapi cina tak semestinya tak islam kan?

suhaila-ab said...

ini restoren kat dalam hotel tu..so mmg ada logo halal...jangan takutttt....makcik kalau bab makan mmg check dulu..hehehe...saje tu buat kompius..drama king..biasa la..