Thursday, July 14, 2011

LEPAS TGK AIR..NAIK BUKIT PULAKKK..

Aik gambo kat Marina Barrage interframe lagi?..WT Hal?saje je...tu gambo dr MR WAK...sharing is caring dow...hehehe...


Jam menunjukkan dah tengah malam...nak buat macamanakan..terpaksa la berjalan malam2..pasalnya siang hari adalah waktu bekerja 8-5 pulak tu...
kalau nak posing lebih2 kat sini datang ler sendiri yep...meniarap ke terlentang ke..suka ati la..


Ecece...bersnapping manja ngan Wak Razak di Green Roof..lupa pulak nak snap gambo masa menternak daging makan roti nan tu wak...tapi tak pe kenangan tetap bersanubari dihati...(berdarah hati AZ kalau tgk gambar ni..terus nyanyi lagu Jangan Ku di Ganggu) jangan la sentap bang Nuar..nanti kita jalan2 kat taman Astakona yep...


Lokasi ke-2 kami adalah Mount Faber..


3 gambar diatas adalah ehsan dari Mr Goggle..Mount Faber ni lebih kurang taman juga la..dulu2 ada cable car ke Pulau sentosa dari Mt Faber ni...boleh tengok view Spore from the top...kat sini kalau siang macam2 binatang ada..burung2..rimau..tupai..singa..kuda laut (datang la sendiri kalau tak caya)...

walau pun malam dah buta..tp ramai jugak org duk naik kat atas bukit ni nak tgk view malam2..termasuk kami...


nak ambik gambo ngan singa tu dekat2 takut lak dia jaga...dia tgh tido penat la tu seharian kejar org..nasib baik singa tu dah kena sumpah..dah keras..boleh la makcik jolok2 tangan dlm mulut dia..


makcik ni kalau malam rabun2 ayam..kalau dapat teropong siang2 mesti makcik dah hala kan teropong tu ke Desa Pandan KL..nampak AZ tgh wat keje..kesian abg tak pat ikut(nak muntah pegi bilik air ok..muntah kalau kena keybod nanti jahanam)


ekh ni apa pulak??? echeh..gambar perasan ala "camwhore" la..ok apa..bukannya aku jelir lidah bersubang..muncung2 mulut ala babies ke..hehe..ni ala2 supan supan gitu...gambar permulaan hari esoknya sebelum melangkah ke tempat kerja...




***Nota kaki - makcik tensen ni...agen tak angkat tipun..makcik nak booking nak gi ostolia lepas raya nih!..Semoga AZ dapat ikut makcik sekali...

3 comments:

H.J said...

sedap nye pegi jalan2..hehe

SynicalMind said...

bangunan yang macam kapal nabi nuh tersadai atas bukit tu dah masuk dalam top 20 asian marvel?

saiazuan said...

waaa singapore ek? xpernah g lg..