Tuesday, July 26, 2011

TUA TUA PUN STUDENT LAGI..

Apa nak di katakan...mencari ilmu biarlah sampai ke lobang cacing...ekh salah...ke liang lahad...makcik ni disebabkan omo dah makin meningkat ni..bila encik cikgu start je mengajar..makcik mesti rasa cam nak tido..
Minggu lepas @ last week..makcik balik je dr "berdoktong"(sila cari dalam kamus oxford fajar edisi 3) diJB..makcik terus start kelas..nasib baik 2 hari je..disebabkan makcik letih berjalang jalang..so sepanjang kelas hari pertama makcik tgk encik cikgu yg mengajar dah macam pepatung dah...subject memang yg makcik minat la..bab terbang2 ni..tapi makcik ngatuk tahap cipan dah...rasa macam nak buat akrobatik dalam kelas tu..nasib baik kelas petang encik cikgu bawak kami jalang jalang ambik angin kat runway..kalau tidak pasti makcik buat drama king dalam kelas..buat2 pengsan ke..ok kan?

tapi masalah nya kat runway tu pulak angin sepoi2 bahasa kebangsaan kita...makcik tak belek dah cockpit seperti yg diberi mandat...tp makcik hanya termenung..mata makcik ni dah terbayang kosi ogawi yg ada tali merah kuning biru tu..
kalau ditenggekkan kosi ogawi tu kat sini..pasti lena diulit intan makcik...


sambil tu makcik berangan bangang...kalau la makcik ada sebijik Lancair LC40-550FG Columbia 300 ni kan best...boleh la bawak Tot(kucing kuning bulu panjang-org punya- yg curi ikan goreng makcik semalam) gi jalang jalang di udara...


tp makcik kena ada porch yg besar gitu..

walaupun omo 9M-TAZ ni dah 5 thn..tapi ok lagi apa..seswai utk makcik yg warga remaja senja ni..cool..

tak pun..yang ni..walaupun cam makcik tak berapa muat nak masuk..tp dalam nya besar jugak la..muat makcik sorang je..tak leh nak bawak Tot..sebab nanti Tot tak leh lari2 anak dalam tu...


GGIFA Eagle 150..wingtip pun dah gabak..cancel la nak naik..nanti fendeks omo plak(nanti masuk sok kabar)

banyak tul butang nak ketik ni...kalau bawak Tot...bila takeoff je..Tot mesti menggelupur sawan..pastu tertekan pulak butang yg tak sepatutnya...terus menjunam lak eagle ni..makcik sudden death lak kerana Tot..mana aci cenggitu...


Ni charles yap bangang mana lak cop kat sini ni?..bagi nombor tipun sini..nanti makcik nak tipun nak tumpang round2..


makcik dah letih...skali skala bila muka letih ambik gambo cam muka Erra Fazira pulak(tolong yep..jangan caci makcik..dosa..)

over pulak senyum perasan..makcik memang suka perasan...hobi utama makcik kalau sesapa yg tak tau..

buat pengetahuan sumer..sepatutnya makcik tak posing kat situ kan...tetiba makcik rasa makcik dah terlanjur posing kat situ...tak tahu kenapa...keji..

ni gambo apa??..gambo langit petang..nak ujan..dan bangunan tempat makcik cari makan..buang karen je kan..

Ni Eagle 150B 9M-BCO-makcik tak mo beli gak..sempit..nak taruk beg mekap pun tak muat..apatah lagi lemari..

makcik berangan lagi kalau dapat terbang bersama AZ..indah tu..

ni makcik bayangkan dia parking depan umh..ok kan...

parking kat line kuning boleh??makcik ni P lagi...

classmate yg sengal2...makcik paling ayu raudhah(sila ke toilet berdekatan utk meludah)...


Nota kaki makcik : dalam kelas makcik ada student bodoh bagi soklan.."encik saya nak tanya..nape 30% pilot wanita terlibat dalam aircraft crash?"...ntah mana statistis budak autistic ni dapat...aku rasa cam nak rejam ngan batu---tetiba makcik emo nape ekh..bukan ada kaitan ngan makcik pun...

3 comments:

Wak Kumis said...

Kalau lah ada lesen kapa kebang ni kan bagus........Meow

zino said...

nak jadi pilot ke .. best nya... terbang tinggi di awan biru... betul ke awan tu biru hehe

suhaila-ab said...

to wak kumis : teja kalau ada lesen terbang...teja bawak wak pusing mesia..


to zino : angan angan macam tu la..awan tak biru bro..langit yg biru..itu la pentingnya "alam education..."