Sunday, July 24, 2011

JAKUN TGK KAPAL...

Petang hari ke-2 kami kami ada pegi ke Danga Bay..aku ni kan tak penah pegi...duk tgk lam tv je Jom Heboh kat Danga Bay...igtkan happening la kat sana..maka bese2 je...

sebelum merambus..posing dulu..
Dah sampai..snap la sana sini ala2 pelancung German...

macam tak de orang kan...

memang tak de orang..

nanti boat aku nak parking kat sini la kalau nak gi JB...

kat sini baru ada org sikit...

nak cecah kaki kat air pun tak kose...


Nota kaki makcik : Mintak maap ler orang JB..makcik bukan nak kondem Danga Bay...tapi cuba korang sendiri pergi n perati..macam rugi je tempat yg cantik dah jadi macam tu...(macam wartawan aduan rakyat aku ni kan)..pedulik la..

2 comments:

Ismail Fitry said...

Pernah pegi sekali je dulu few years back. Ingat kalau balik Malaysia nanti nak pergi lah sekali lagi.

Best ke tak best tempat tu?

suhaila-ab said...

to Ismail Fitry : tak de la besssttttttt sgt...biasa2 je...hampir jadi project gajah putih gitu...