Friday, July 1, 2011

SI MATA RAMBANG JGN PEGI!!

Dengar nasihat aku ni...kalau ko jenis manusia yang cepat rambang mata(tak kira la spesis lelaki ke pompuan ke)jangan datang lokasi ini tp lain la kalau ko ada bawak duit berkepuk dalam beg...tp aku ni warga tempatan kat situ so tak la rambang sangat...biasa2 je..dah selalu tgk...kepada sesiapa yang tak pernah jejak tapak kaki ke Trg jangan igt kat sini tak boleh sopink sakan..di Trg ni mmg la tak de shopping complex besar2 mcm Suria KLCC tu..bukan nak kata besar bagak yg tak de..yang besar ciput pun tak de...hehehe...tapi Trg ada lokasi sopink yg boleh rabak kan ko punya beg duit..jom ikut aku!!


ikut je anak panah tu...


tu dia...kita gi Pasar Payang ok...nama mmg la pasar...kita pegi beli ikan kembung meh!!
dah dekat ni..dah sampai kat dataran shahbandar..kita cari fuc ekh salah..parking dulu..pegi awal pagi boleh ler dapat parking depan pintu pasar kalau pegi matahari dah tegak..parking laa korang jauh2 tidak..cocer panas2 ni berjalan la ko jauh2..berlecak ketiak...


dah tak de parking kat shahbandar tadi kita parking je la kat chinatown ni..heheh..pasan tak kete myvi putih tu pun cari fuc..parking mcm kami..cari parking pun boleh berlecak ketiak...dah settle sume..jom kita tgk apa ada dlm pasar payang ni...


aku tak de ler nak ambik sume gambo produk dlm pasar ni...sikit je...lain2 barang korang nak tgk aku rasa adalah lebih baik orang pegi sendiri...tu lebih afdal...barang2 tembaga kat atas tu..cik kiah cik temah cik moon suka tu...



aku suka tepek gambo makanan je...telo penyu tu...penah makan?..aku penah makan...sedap gak..tp skang ni mahal sikit...tp tak beza sgt dgn harga dulu...10bijik rm48...apasal diorg tak genapkan je jadi 50 hinggit je..aku tak paham...


serunding ayam..daging lembu..kuda...rusa...kancil..rimau-suka ati la nak caye ke tak..hehe..


baju2..kain batik..tudung..kain baju raya merelip merelap suma ada...aku tak snap gambo kain sutera yg merelip tu takut tuan punya kedai kejar ngan parang(mek2 trg ni garang2 jgn main2-tp aku tak garang..aku manja je..)


ni barang2 cedera hati utk kengkawan..melambak lambak...


haaa...tempat ni paling aku suka...barang kat atas sinun td tu tak buat aku rambang mata pun..yg ni buat aku rambang mata...juling kejap..ilang ingatan aku mana nak pilih..



ekh ada lagi....hahahha....


ekh ada lagi....boleh mabuk kueh gini....aku kalau ke tapak projek ni...dalam berpuluh2 jenis kuih yg ada biasanya aku beli 2-3 jenis...pasalnya..dah mabuk tak tau nak ambik apa lagi...


buah2 pun ada...aku beli laici...bawak balik mlk..makan sampai memulas perut..hahhaha...


tu dia laici...merecik air liur makcik....durian pun banyak tp durian siam la...


Tu je la...lain2 barang yg ada korang gi tgk sendiri la..piok belanga..tikor...toto..magnum..ekh tu lain tu...toto simut la..kerongsang...tudung2..kain sutera..kain batik..kain pelikat..songket..dan lain2 lagi...better datang skang sbb byk pilihan utk baju raya...murah2 cik temah...bwk duit je...




*mokcik beli kain baju raya kat Nagoya jepun je...pakai baju sutera merelip merelap pun tetap jugak dull...

3 comments:

mamai said...

perghhh suka bebanau kau berjalan yer...hulur la sikit kot yer pun

Hezesuze said...

1 jek aku nak ckp....mane ole2 aku?? hahahaha

ashireen_hs said...

next time i gi sini, nak pakai baju sauna tu. dah alang2 berpeluh, biar lencun. hahahaha...