Saturday, July 16, 2011

AKU DAH NAK BLAH!!

Hari ke-2 pegi kerja macam biasa...tapi aku pagi2 dah kemas barang nak check out dah...aku nak balik..tinggal la bebudak jantan tu kat sana..diaorg kena seminggu bermastautin kat sana..makcik cuma 2 hari je...misi selesai..


Balik keje dah tersumbat ngan jem stoberi...kami ok je..terutamanya bebudak jantan..suka bab2 jem ni..pasal boleh tgk mek2 cina pakai baju sekerat dan setengah kerat..
perjalanan tetap diteruskan...


destinasi kami ke Geylang Serai..nak makan makanan versi Melayu..



kat sini baru la mewah ngan makanan melayu dan pemandangan org2 melayu..kalau tak..


kami pilih nak makan kat sini...ok la..siap ada lagu 60an lagi...rasa macam ada PRamlee kat sebelah..



aku oder air mabuk..ekh salah..air biru tu..tak tau nama..bersama dengan...


Nasi ayam penyet...kat melaka pun aku hadap menu ni..kat spore aku hadap dia jugak..saje je..nak rasa ada perbezaan tak..ternyata ada..yang aku makan ni..sambal belacan dia lagi best!!pedas sehingga keluar hingus..


lepas makan..kami(aku n bro akhir) pegi hantar budak2 ni pegi perabih duit kat Lucky Plaza ni...mulanya aku plan nak ikut diaorg perabih duit..tapi tak jadi sebabnya nanti sampai melaka lewat pulak...aku masih kena bekerja esok nya...perlulah sedarkan diri...


so bye bye...makcik balik dulu yep budak2...jaga diri masing...igt pesan makcik..jangan pegi cari ayam daging kat lorong2 hotel 81..jgn pegi Gay World hotel..jgn pegi casino..jgn snap byk2 gambar amoi pakai tshirt saje tanpa suar,jgn makan kedai cina yg ada joget lambak,jangan merayau cari ayam daging vietnam kat geylang serai tu,jangan pegi pub,jangan minum air buih...balik awal kat hotel,tido n layan internet ok!!




**Nota kaki makcik : suka kat kastam spore...muka tak ketat...dan dia tak check pun apa ada dalam kete..

4 comments:

uSu iJamm said...

Untungnye bole jalan2 tempat orang. Kat Kuching pun ada gak restoran nama Labu Labi. Tak tau la ada kaitan ke tak.
Jemput la dtg Kuching plak..

zino said...

ingat pesan mak cik tu hehe

mamai said...

makcik kalau pie nanti saya nak ikut la

ikiqzana said...

x pernah smpi kt sana lg.. suatu hari nan indah insyallah.. akan smpi jua nnti.. hihihihi