Friday, July 15, 2011

TEMPAT CARI MAKAN

Hari pertama bekerja..huh sungguh malas sekali sebabkan mengantuk tahap gaban..mana taknya..pegi melawat kota singa malam sebelum tu sampai kul 2am..dalam kereta makcik hanya menyepikan diri..sambil mengenakan spek itam sambil menutup mata..


Tapi dalam perjalanan sempat jugak makcik snap view yg menarik..walaupun menggunakan sebelah mata..
bila dah sampai ke destinasi bertugas..mata makcik segar kembali..


sebelum masuk ada pemeriksaan utk warga asing..hahaha...muka masing2 macam mencurigakan..kecuali makcik yg vogue ni..(sila maki selepas abih tgk page ni yep)


tepi2..makcik nak posing tegak ni..


bila la makcik nak full package ni yep..vogue..cantik..good..rich..young!!


2 hari bertugas disini kira ok la..staffnya pun begitu ramah tamah(male staff only)...kena lak makcik pun terover ramah..apa lagi..goyang kaki la..




tapi kalau keje sini 10 thn makcik rasa rupa makcik mesti dah macam Michelle Yip..makcik malas la nak cakap lebih2 kan..nanti korang berbulu bulu lak ngan makcik ni..tak cantik cam tu...




**Nota kaki : semasa update page ni..makcik outstesen lagi ke selatan...dapat panggilan hangit semalam...makcik tetap tak kenal erti letih..AZ dengarkan la bisikan hati ku..chewah(aku sendiri pulak rasa nak muntah)


1 comment:

H.J said...

ok da tu makcik..pandai gak posing..haha..

ni artis la blog artis tu.. : http://nesloo.blogspot.com