Monday, March 2, 2009

RUMAH URUT..

Skang rumah urut ada terdapat dimerata rata tempat...yang berlesen pun ada dan yang tak berlesen pun bersepah...kat Bachang Melaka ada 1...khas untuk semua makhluk...manusia pun boley...haiwan peliharaan pun boley urut...bukan apa boley menghilangkan lenguh lenguh badan...tensen...dan yang penting utk persediaan sekiranya ada pergaduhan...
Utk haiwan...sekiranya haiwan tersebut kuat tahap gelinya kami akan buat cara lain sikit...
Sila tonton video dibawah bagaimana org rumah urut itu menjalankan tugas...tapi pastikan tiada anak dibawah umo 18...video ini dibawah kategori 18SX/SG...huahuahuah...

video

Bila dah kena urut...tak leh berenti...nak urut lagi...

Ciaow

5 comments:

damiaisy said...

wahh....besh nye kene urut..

Nurul said...

salam perkenalan jugak,kiranya kita ni samalah ye pernah duk hospital hehehehe...eh kita baru je g umah urut ngan My love hehehehe nanti kita uploadkan gambarnya ye hihihihi

E-Marlin said...

Salam kenal... hehehe..
Awak g tangkuban tak kena bayar ye?
Hhm kitaorang kena bayar masa nak masuk kat pintu gerbang tu...siap ada tulis kat situ...agaknya utk repair jalan yg teruk tu kot hehehehe...

stROZze said...

salam kenal jugak.. he he.. kalau yg tu, urut berjam-jam pun dia suka.. :)

Idida Aziz said...

wahhhh hehehe sngguh cute...kalu gini kita pon nk kene urut