Friday, March 27, 2009

AKU BOSAN!!!

Aku dah bosan tahap kritikal kat server aku nih!!!!
1st day lost snapper!!!
Kena pulak aku pening kepala duk pikir mana aku letak camera aku!!!! Langsung ilang memory aku kat mana aku letak mende ni...kat istana kau tak de...kat tempat cari makan pun tak de....mana ko pegi sayang...kena kidnap ke...sapa yg kidnap tu sampai hati kau penyamun...tapi hari ni aku cuba lagi cari kat istana aku..kut2 ada terselit dimana mana..huhuhuhuhuhu...waaaaaaa!!!!

Ciaow

2 comments:

atty's said...

rileks..dulu ..nanti baru leh ingat kot..

iedadadida's said...

syian nyer k.sue..
beli baru jer..dah dapat inkrimen(dimelayukan)..muahhah
nanti jangan luper yer add your name kat my guess book itew..please!!