Friday, March 6, 2009

EXCITED!!!

Begitu excited bila ada blogger yg mempunyai 'kekasih' yg sama dengan aku...terus aku post this entry yg dah lama terperap kat draft area... this entry dedicate to http://kasihkucing.blogspot.com/ signorina yg baru mempublishkan catblognyer...semoga maju jaya...


Aku boring...tiada teman...masa gambar ini di capture aku masih kesunyian tanpa teman..aku merenung jauh....

Teman aku waktu ini hanya lah kaki tuan aku yg sebesar balak dihutan simpan.

Tidurku kurang lelap..tuan aku suka bukak volume tv besar2...dah pekak agaknya..

Akhirnya terpejam seketika...

Malu aku...gigi aku dah tak de..dah tu kuning pulak..patah lagi...aku muda lagi waktu ni...tp keadaan tak mengizinkan utk aku mengekalkan kejelitaan aku...

Sewaktu aku dipaksa posing maut...bukan aku tak nak...tapi malu la...perut aku ni besar..tak slim pun..

Korang kesian tak kat aku..tuan aku nak aku jadi arnab..kalau nak sangat arnab..bela aje arnab tak yah la simpan aku ni...aku bukan transformer boley tukar2...

Ni teman tido ku dulu..skang dia dah mati..pasal idung dia dah tercabut aku gigit...aku tak sengaja...secebis kisah aku-aju

Ciaow

3 comments:

signorina said...

alala chomel.. boleh geng ngn kudut ni. gg kdut pon dah rongak. nsb baek blah dlm.. pape pon mekaseh ye..

atty's said...

banyak..nya cat comey2..

E-Marlin said...

Alahai, teringat kucing saya yg macam ni..... ada 3 ekor kaler sebijik camni... seekor betina, 2 ekor jantan...