Wednesday, March 11, 2009

GATHERING PART 2-2

Date : 8hb Mac 2009 (HARI KEDUA) 9am
Venue : Ulu Bendul Kuala Pilah Negeri 9.
Bil Org : 32 horang
Tujuan : suka ria ilang tensen
Organizer : Org Kami jugak..
Sponsor : Poket Kami Sendiri...
Activity : GAMES

Games yg pertama kami adalah : MENCARI DRAGON BALL
Amik ko..tertonggeng tonggeng cari dragon ball dalam sungai..kumpulan mana dapat dragon ball paling banyak...kumpulan tu ler yg menang...Dalam game yg pertama ni kumpulan aku ler yg menang...KUMPULAN CIKAI!!!

Games yg kedua : MASAKAN DI ISTANA ZAMAN SILAM

Yg ni pulak kami kena masak segenggam beras didalam tanah...huh dengar aje dah rasa challenging...hehe..beras kena basuh bersih2 dlm sungai...pastu tertonggeng tonggeng pulak kami kali ke2 nak idupkan api...beras sape paling masak..kumpulan itu ler yg menang...

Siap ada presentation lagi tau...kena guna bahan semulajadi tau....maka kutip la aku daun2 tepi sungai tu...
Dalam game ni kumpulan aku lagi yg menang...yeayyy...mana tak menang nya...beras kami yg masak dulu...presentation kami aje yg ada bunga...bunga tu ada 2 kuntum aje kat area tu...maka 2 kuntum tu kami yg punya@!!!! Game yg ketiga : PAUTAN IKATAN KASIH
Kami memerlukan utk menyambung rantai manusia bersama apa apa barang di badan kami...dalam game ni ramai yg separuh bogel so aku tak pat la nak tepek gambarnya lebey2...nanti jadi 18SX pulak entry aku kali ni. Rantaian kumpulan yg paling panjang dia ler yg menang...kacang je tu...
Dalam games ni aku segan nak cakap....kumpulan aku menang lagi!!!!!YEAYYYY!!!!

JUARA NOMBOR 4....

JUARA NOMBOR 3...
JUARA NOMBOR 2....

DAN BAPOK SEGALA JUARA ADALAH KUMPULAN AKU - CIKAI!!!

Dan ni jurinya...

Penat layan game...kami pun terjun lam air pulak....sejukkkk....





Selesai dah kecut segalanya kami pun kluar dari air utk bersiap pulang ke melaka...bukan apa...2-3 org dari kami termasuk aku kena bertugas sekejap petang tu....maka berangkatla kami pulang dalam 1.30pm dgn separuh hati..sbbnya kami lom abih tawaf lagi tmn Ulu Bendul tu...


Ciaow...jumpa lagi di lain Zoom Mesia...

8 comments:

Anie said...

wah...bestnya mandi sungai...

Nurul said...

wah btol2 kene kuatkan mental & fizikal ye hehehehe...

LayarLara said...

uihh sedapnya berendam.. mesti sejuk..

weh group ko main tipu yek.. tu pasal le asik menang aje.. heheheh

atty's said...

suka gambo sal yg dekat tepi air terjun tuh..

damiaisy said...

bestnyee..tgk air terjun tu...

Idida Aziz said...

syooknyer mandi sungai....lama dh xmandi sungai nih

E-Marlin said...

Kumpulan nama Cikai hehehhe...
Terer la korang boleh jadi juara lagik..

as_naszra said...

eee. seronotnye.. nk ikut, nk ikut (kerit suara ati).. almaklum ms tu driver kene bertugas. xpek den nk nolong aargh..