Wednesday, January 25, 2012

LAMBAT LAGI NAK MERAMBUS?

Salam..selamat potang!!huh dah hampir tiba waktu nak pulang ke pangkal jalan...heheh...pagi tadi masuk lewat setengah jam...ada kah perlu aku pulang lewat setengah jam jugak???!! dem..tak yah lah ekh...tepat 5.30pm jugak aku melangkah pulang...
Dari pagi td badan aku ni menyucuk nyucuk aje..sengal tulang temulang...terutamanya area bahu ni...lom baik la walaupun pelbagai cara dah aku buat..tonggang..terbalik..telungkup..melingkup sumer dah buat dah...terjegil2 mata aku...
Plan petang ni nak melawat hutan ayer keroh yang dah lama aku tinggalkan..kesian beruk2 kat sana..mesti rindu kat aku...aku pun rindu gak kat deme seme..hehehhehhh...beruk..beruk...memang dasar beruk ko ni...bukan aku kata korang..aku kata kat beruk hutan rekreasi ayer keroh tu la...nanti anti datang ekh..besok pun ok..hari ni tak sempat...anti nak relaxkan badan kat katil anti tu dulu..anti rindu nak buat kuak lentang...
Aku skang ni tengah bizi duk study novel kat bawah ni..nescaya tak rugi aku beli..hehehe..stakat setengah buku aku dah abihkan,citernya memang best...klakar dan sedih bergabung menjadi satu...hahahha..standard la aku mesti baca citer sedih punya...aku kan jiwa2...tengok atashinci pun kekadang boleh tersentuh jiwa...dem kan...korang tau tak atashinci tu apa??tu gambo awek kat atas tu..aku suka mak mikan!!!kalau aku boleh jadi selamba badak macam mak mikan kan best...selamba lum ada lagi..tapi ciri2 badak tu dah ada...

Nota kaki makcik : hari ni tak sempat nak buat nota apa2...sebab asyik makan je...disebabkan asyik makan je..semalam beli baju..masa kat kedai rasa macam muat je..tapi bila balik umah test la..tang dada ada sesak napas sikit...salah sape tu?

8 comments:

Datin Terseksa said...

thanx sue-ab, aku mmg tgh pk nak beli novel ...haritu tgk mcm xde yg menarik...thanx for rekemen me this novel :D

seraiputih said...

novel nie mmg best gilee..sedih..atasinchi, my fav too....(mak dia kan suka nyanyi lagu..."bunga ros merah, bunga ros merah")

mekchu said...

mak mikan tu terlalu selamba sangat.. dan lagi pun kamoo terlalu comel berbanding mak mikan itu..

sue-ab said...

datin : boleh beli..citer dia best!!

sue-ab said...

seraiputih : lagu mak mikan banyak kekadang tu bukan dia nyanyi..dia bercakap..tapi dia kata dia nyanyi...hehehhe

sue-ab said...

mekchu : rambut mak mikan sama ngan gambutt ioll la hahahahhaha

wahida said...

time ada rasa nafsu makan tu, makan je sis...kang kalau dah sakit tak merasa semua...hehe...itu saya lah...kehkeh..


salam, tengs drop by my blog n following mine, dtg sini nak follow balik, nice blog!!

sue-ab said...

wahida : setuju..kepala sudah jatuh...