Sunday, January 29, 2012

AKU DI AJL??

Oh tidak hehehheh...oopppss...salam tengah malam lagi..aku tido lambat lagi malam ni..penat nak tulis bebanyak...cervical potolisis aku datang lagi...hehe...td baru balik dr mengendap rehearsal Anugerah Juara Lagu ke-26..biasa aje...tak kebaboom sangat...korang tengok je la malam besok...malam besok aku pegi la lagi sana...nak buat canner kan...dah tugas..errkk!!!






Sorry yep..gambo artis AJL tak taruk sini..esok2 je la..mlm ni taruk gambo artis baju merah tu dulu..hehehheh..lain2 artis korang tgk esok je la kat tv3 kul 9mlm..sesiapa yang ada tiket tu datang la malam esok...bawak payung..sebab dalam stadium ada hujan esok..tema AJL 26 ni kan air....

Nota kaki makcik : kalau korang tgk AJL esok,nampak aku perform cam hawau je..tolong jangan caci ok...

16 comments:

Cik Sibuk said...

keje tv3 ke?
kirim salam ngan artis buleh? ai minat sangat dengan anak nd lala..hoho

sue-ab said...

cik sibuk : part time je kat tv3...full time pilot...
kirim salam..buleh...tp tak janji sebab malam ni aku tetamu je...

Anonymous said...

nak tanyer...siti betul ker jd artis jemputan mlm ni

sue-ab said...

anonymous : siti tak de...dia tgk kat umah je..hehhehe....ada kut jadi tetamu cam saya je..opening ada jamal,awie,sheila majid...closing lan,hazam,black

Anonymous said...

alamak...bace kat portal hiburan ckap die ade...mlm ni nak g stadium sbb die jer...tp die xde lak...aduh...sape bawak lgu sudirman...dan awk rase sape yg paling best

sue-ab said...

anonymous : ntah la kut siti kuar spesel punya..tp nama dia tak de lam list...saya rasa alyah dapat best performance...lagu best alyah or 3 suara kut...tapi hafiz not bad...

Anonymous said...

salah satu antara 3 ni mnang ok...mmg sy suka...jgn faizal tahir/ana rafali/projek pistol...x suka

Datin Terseksa said...

wah glam akak...ade masuk tv tak? nampak hujung-hujung tudung pun jadi la

Anonymous said...

lawo la baju kak su...mcm kuih sagu kat bazar ramadhan...kui...kui..kui...

Anonymous said...

asal si shireen ni asyik pakai baju t-shirt hitam jer...asal gambo dia ada jer mesti dia pakai baju tu..suh la dia beli baju lain kak su..

sue-ab said...

datin : tak yah masuk tv la datin..nanti org kompius aku ngan siti nohalijah plak...hahahhah

sue-ab said...

anony kata baju aku kuih sagu : kalau aku pakai baju kuih keria pasti shila amzah kalah dow!!!ko apa tau..hahahhah

sue-ab said...

anony komen shireen : dia memang sejak lahir pakai baju itam..kalau ko nak stok baju itam dia pun dia bleh bagi..luar itam..dalam punya renda2 blue tukois!!

Anonymous said...

alaaaa...kak su, saya x kesah la shila amzah tu nak pakai baju ape..bukan saya nak tgk sgt dia tu..
saya nak tgk kak su jer, blog ni pun kak su punyer kan...bila saya tgk corak baju kak su tu teringat sy kat kuih sagu..dah lama saya tak makan kuih tu...balik kang saya nak wat laa...kak su nak? leh saya bagi sikit nnti..

Anonymous said...

x nak la baju shireen tu...sy sendiri leh beli..nnti kak su jumpa dia, kak su suh dia pakai terbalik lak..T-shirt hitam pakai kat dalam, yg renda2 blue tukois tu pakai kat luar...pastu kak su ambik gambo dia & letak kat blog mcm bese yea...nnti saya nak tengok..hehehehehee...

Anonymous said...

uwaaa... baju aku pon nak dikomen eh. hitam tu feveret..utk sembunyikan lemak2 tepu yg ada. hahaha... ntah ler time pakai baju len, tak plak bgambo..bile pakai baju tu..sakan aje bgambo. :D

haishh... sanggup ke ko nak tgk aku pakai yg renda2 kt luar? muahahahaaa...

-she rin-