Tuesday, January 3, 2012

AKU MARAH NI!!

Aku rasa macam nak bako kete orang nih!! Ekh lupa lak nak bagi salam..cool..cool..cool...Salam semua!!!(nada ceria tuh)...
Petang td dengan penuh supan aku start henjin kete...plan nak ke mini market nak beli la barang basah, nak masak la...tp tak tau lagi apa menunya...oleh sebab sampai umah dah lambat..maka aku terlepas la dapat parking peberet aku..maklum la duk umh bertingkat ni kena share parking...bila sampai je..parking yg betul2 depan umah aku tu ada tertenggek sekor viva biru tamil..cara viva tu bertenggek buat aku hangin!!
Sebarisan tu dah penuh parking dah..sampai la ke depan...viva tu tak pernah plak duk bertenggek kat mana2 pun sebelum ni..mungkin tetamu umah kat atas2 tu kut...aku pun dengan sabar parking la kat kawasan block depan yang mana ada dua tiga lima nam nepal yang tinggal...(kawasan umah aku ni kiranya international jugak tau!meriah!)..agak jauh dari umah aku..aku mana leh berenggang jauh2 ngan Miss Oren..aku dah berkira2 dalam kul 8 nanti mesti tuan punya viva biru tamil tu balik..aku nak alih Oren..kesian dia..mesti rindu kat aku...aku tunggu punya tunggu...jam 9.30..tak jugak berganjak...mulut aku dah terkumat kamit(bukan baca doa ok..baca sumpah je)...jam sudah pukul 10..shelaka la ini orang!!aku marah bukan la sebab dia parking depan umah aku tu pun...itu satu hal la jugak..yang aku panas tu..sekor viva biru tamil parking macam shelaka...dia sudah rembat 2 lot parking untuk tenggek senget viva bongok dia tuh!!!! dia ingat viva dia tu besar bas kilang biru tu ke??dia skolah kat mana blajor parking cam hawau tu??tak pikir org lain ke??ko tak kenal aku sapa!!kang aku lipat viva ko jadi kotak mancis baru tau!!
Kalau nak rasa gigitan aku ni..esok ko parking lagi macam setan tu..
Jangan sampai aku jadi hantu mcm dalam citer Supernatural tu plak!!!aku mmg dah naik hantu ngan ko ni tuan viva!!
Jangan sampai aku kenal tuan punya viva tamil ni!! Lebam bijik mata ko..

(semua gambar diatas hasil imaginasi aku aje..bukan gambar sebenar)

Nota kaki makcik : maaf kepada sesiapa yang ada Viva biru..aku tak bermaksud nak ngata kat korang cuma aku geram kat tuan viva biru tamil bongok tengah tenggek depan umah aku ni je..kalau aku bako kang nanti ngan umah2 aku skali lak terbako pasal kete tu meletupkan..aku dah imagine dah tu..tak pun aku suro Abg Atan kencing kat pintu kete dia la..pancut tinggi skit..padan muka!!

2 comments:

Datin Terseksa said...

ala, apelah yg ko nak harapkan sgt dgn pemandu bibah tu...sian kete bibah dipersalahkan.... hehehe ce kalo ferari yg parking dpn umah ko tu, mesti ko bangga puji2 kan?

p/s: aku pembawa kelisa :D

sue-ab said...

datin : perari tak perari..kalau parking cam vangang tetap gak vangan..hehhe..tp hari ni dah coolllll..hehe...