Tuesday, October 6, 2009

TEST OTAK

Eonverye taht can raed tihs rsaie yuor hnad..


To my 'selected' strange-minded friends:
Only great minds can read this. This is weird, but interesting!

fi yuo cna raed tihs, yuo hvae a sgtrane mnid too..
Cna yuo raed tihs? Olny 55 plepoe out of 100 can.
i cdnuolt blveiee taht I cluod aulaclty uesdnatnrd waht I was rdanieg. The phaonmneal pweor of the hmuan mnid, aoccdrnig to a rscheearch at Cmabrigde Uinervtisy, it dseno't mtaetr in waht oerdr the ltteres in a wrod are, the olny iproamtnt tihng is taht the frsit and lsat ltteer be in the rghit pclae.. The rset can be a taotl mses and you can sitll raed it whotuit a pboerlm. Tihs is bcuseae the huamn mnid deos not raed ervey lteter by istlef, but the wrod as a wlohe. Azanmig huh? yaeh and I awlyas tghuhot slpeling was ipmorantt! if you can raed tihs rsaise yuor hnad..

Aku ambik ni dr email aku...mind test tu ok la...tapi yg aku tak puas hati tu...cuba korang tgk gambar yg dia bg tu....kepala lutut dia...sumer yg angkat tgn tu lelaki...yg pompuan tak de sekor pun...saje la tu nak kata pompuan bangang! Marah aku..aku baca ok je...sapa la yg provide gambo tu...nak aku pakukan ginjal dia...

Ciaow..

6 comments:

mamai said...

aku tak ada masalah nak baca artikle tu so aku dalam gologan 55 out of 100 orang tu la yer yang ada power of mind

e.l.i.s.s.m.i.e said...

sabar jer laa ..hihihi

Dee said...

oh dlm gambar tu sebenarnya ckp "all boys raise your hand"!! sbb tu yg lelaki je angkat tgn..kehkehkeh..

♥cybermummy♥ said...

wahh !! kagum dengan diri aku sebab aku berjaya baca keseluruhan article itu :D

Syima Syaz said...

aku power k....aku baca sume tanpa salah....bongak gile aku skrg!hehehe

Syima Syaz said...

bongkak...adeh!