Sunday, October 4, 2009

SIAPA DIA??

AKU SUKA TENGOK DIA...SIAPA DIA?








UMIE AIDA....dah lama aku search pic dia yg digunung ni..patut la aku tak sempat sampai peak...mungkin aku tak pakai sleeveless macam dia...huh..kenapa pic dia aku tepek kat umh aku ni...??utk menghormati tuan rumah..ok la taruk la 1....

ciaow....

14 comments:

Syima Syaz said...

tak sanggup mak nak naik ke atas tuh.mau melayang kena angin.bdn ni bkn btl!

Farhana said...

Kalau pkai sleevless tkut tak smpi jek kat atas tu.. Hahaha.. Taruk laa banyak sket.. 1 je ke??? Hehehe.. =p

Hezesuze said...

wawwwiiiiiii!!! lawa siut ko sue...baju tu cantik ler..kt ner beli???? ekekekekke

suhaila-ab said...

syima : tu pasal ko kena tambah daging kat badan ko tuh...bagi berat..kalau ko nak aku leh bagi...

Farhana : apa lak tak sampai...sampai cuma badan biru ler..cejukkkk....pic aku 1 dah ler...nanti korang muntah kelabu lak asyik tgk gambo aku jek...

ze : baju aku tu aku curi kat kedai ler...heheheh... beli ler mokcik....kat melaka..meh turun melaka....

mamai said...

dia la yang buat aku kecewa

suhaila-ab said...

mamai : hahahaha...kesian nya...malang nasib...

Dee said...

cantiklah umie aida tu walau atas gunung..dia bersolek eh..dia ni kan..fit betul ek?

eh..lupa..cantik lg baju ko tu su..kat ner beli..berkenan dh ni..

suhaila-ab said...

dee ; ye la aku beli pun dah lupa kat kedai mana..tp kat melaka..dah lama dah..masa tu tgh duk hot baju lengan siti nohalijah...

CINTAMANISZ Lite said...

Fuu..fit & tough betul bdn dan stamina si ummi ni. Muka pun makin berseri2 sjk nak jd mak datin real punya ni, hehe..

Akak berkenan ler ngan baju hang tu. Takde ler nak beli yg serupa sebiji..cuma nak tanya..harga dlm lingkungan berapa juta ye? hehe..

suhaila-ab said...

KAK CINTA : rege dlam 25rm je....muroh je tu...

farish H said...

cntek kan umiee

malaszz said...

sbb aper ko suke ummi kak sue???
sbb dier seruper jer mcm ko....
cun melecun kan..........

malasz said...

makin jelita ayu ko kak.......
goram den........

malasz said...

wat open house jgn lupo den kak......
nak sgt try masakan ko........