Tuesday, August 23, 2011

23 RAMADHAN 1432H - KAD RAYA!


Tepek sikit kad raya dari Ibu Arifa untuk makcik...
terima kasih...
SELAMAT HARI RAYA jugak...makcik lom beli kad raya nak balas ni..hehehe

Nota kaki makcik - dah bertahun2 makcik tak pos kad raya...durjana kan...bukan lupa kengkawan mahupun keluarga...tp guna SMS/email/blog pun dah ok ye tak...

4 comments:

ikiqzana said...

alaa.. skrg zaman dah canggih.. sama ler dah x pos kad raya lg.. guna sms jer..

dpt kad raya opis bagi pon x guna.

sue-ab said...

to ikiqzana : aku dapat kad raya dr company insuran je tiap2 tahun hehehe..

ibu_Arifa said...

selamat hari raya kak sue. terima kasih kerana sudi ambik kat kami tu.

p/s: Dalila nak mintak duit raya dr acuk sue boleh? >__<

sue-ab said...

to ibu Arifa : boleh...hehe..datang ler kampung...terengganu...bawah sikit dari Siam sanun...