Thursday, November 26, 2009

SIDE-EFFECT!!!!! BAHAYA!!

Korang penah naik MINATANG ini...??hehe...sesapa yang penah naik ataupun haram tak penah naik mesti tak tau apa side effect pada diri ANDA selepas anda menaiki minatang ini....berhati hati...bahaya..pikir dulu sebelum mencuba...aku tgh nasihat ni..
minatang ini bernama RULLER KUSTER
dibawah aku senaraikan jenis2 penyakit yg mungkin di hidapi selepas naik minatang ini..

1) KULIT AKAN JADI MENGELEMBIR..untuk kembali normal kena buat plastic surgery..

2) KEKEJANGAN OTOT- inflexibility of fibrous tissue

3) SPASTIC - cacat krn penyakit palsi serebrum

4) JULING KRONIK

5) CRITICAL SUDDEN DEAF

6) SAWAN -loss of consciousness


7) TERKINCIT CIRIT- kurang daya tahan kemut.

8) SEX TRANSFORM

9) EPILEPSY-disorder of the nervous system (gilla babis)

10) SEX MANIAC

11) CRITICAL HEART ATTACK - sudden failure of heart function...

12) AMOROUS SYNDROME
Yang anak panah tu aku dan anak pok leh sehingga sekarang masih sihatttt...kami kalis side effect....mahu petua??...hehe..pastikan body anda MANTOP!!!
Ciaow..sebelum aku dengar korang kutuk aku...
p/s* kalau tak paham penyakit dalam bahasa medical tu..rujuk kamus Fajar hoccay!!
SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA AIDILADHA KEPADA SEMUA BLOGGERS MUSLIM...makan lembu/kambing/unta jgn lupa pada ku yg terpinggir dikota raya melaka ini...

14 comments:

illa said...

salam..hihik..dah naik upernya..jgn harap sy akan naik mende alah nie..hehehe..takuut..

♥cybermummy♥ said...

Su dulu aku rajin naik menatang tu . Tapi sejak dah beranak pinak ni , Aku nya semangat thrill mcm dah ilang . Aku sebelum naik benda yang seangkatan mcm tu selalu pikir mcm2 . Aku pikir kalau aku tercampak kuar pastu mati sape nak jaga anak2 aku .keh!! kehh!! . ( ehh !! aku tunggu ko submit homework ko tu )

alia said...

tiap kali aku naik rolercoster....aku akn tutp mata....dari awal2 sampai akhir...he..he;.

puspawarna said...

hik2...bru ase agak nebes der side effect nek bnde 2...
sbb bru jerr pas naek...
huhuhu...

MY HEART said...

ciss....... menakoootkan aku sungguh arr penerangan ko nie..cisss.... sekali lagek!!

Syima Nohara said...

sumpah...aku takkan sesekali naik...sbb aku ringan!

Hezesuze said...

SENGALLL!!! HAHAAHAHA

Wei apsal muka ko nmpak len mcm jek ni....huhuhuhu

mamai said...

aku sumpah tak naik aku benda tu bior la orang kata aku ada penyakit

adiwarnatasya said...

"Salam Aidil Adha Akak"
Best woo naik nie...Dapat menjerit sekuat2 hati...:)

malasz said...

la.........
x balik ganu beraya ke k sue........
salam aidiladha....

malasz said...

golak den baco pasal maidin n udg 10 ekor tuk sue.........
ko mmg kelakar lah........

farish H said...

wakakka body mntap ktnya hahak

Izan said...

hahahahha...
lawak la entry ni..
gambo last skali tu yang paling best =)

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,
情色論壇