Tuesday, November 24, 2009

CHAK!!!!

Main chak chak pulak...lama toll aku tak hapdet page aku ni...seminggu sunyi sepi..selama seminggu ni mcm2 pulak kejadian berlaku kat aku...3-4 hari aku jadi nurse yg bertauliah...asyik duk inject org je...maka nak update blog pun tak sempat.....

Bila patient dah ok...aku jadi drebar yg ada Phd pulak...nak kena kesana sini menjalankan tugas menghantar dan mengambil barang2 dagangan dan jugak berpoya poya...
Terasa pulak hidup tak de banyak debaran2 kencang maka utk aktifkan lagi degupan jantung aku...aku bersama rombongan Che' Mbun..pergi la menonton cerita mengarut yg best utk dilayan...2012...ala cerita ni diciplak dari kisah Bahtera Nabi Nuh...bukan kiamat hoccay!!! Tapi teknik bumi merekah kejar pelakon utama dari awal hingga akhir ituh sikit sebanyak boleh buat aku tahan napas...kalau aku tahan napas tu mananya hoccay la jugak...overall aku kategori kan citer ni sebagai "filem boleh tonton banyak kali"...tp jgn la fanatik nak percaya ngan kapirun ni...


Semalam bila aku bukak page aku ni selepas bersawang seminggu...ternampak pulak 1 komeng kat entry bulan June...komeng yg amat bongok..iklan utk jual pil viagra...mengong!!! buat apa ko iklankan kat page haku!!haram zadir!!

Oleh sebab mggu lepas aku cuti berblog...cuti bekerja...cuti memasak...cuti mengemas...bila datang keje semalam...ada lah 2-3 keping kad kawin sampai ke meja...ooo ye...musim kawin dah muncul....macam musim durian jugak...
jangan tiru kata2 dalam kad kawin ni...

Ciaow dulu la...MOMOT dah mintak makan...

5 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

ni btol ker kad jemputan ni?

sI tEDI said...

ha ha ha ha... serius ke?

Hezesuze said...

whoiii aku rindu bangat kt ko ni sue....hehehe

♥cybermummy♥ said...

Su , ko dah buat tag yang aku tag kat ko .. Buat jgn tak buat . jgn cuba nak ngelat . muahahahhaha !!

suhaila-ab said...

alamak!!!!