Thursday, December 3, 2009

SADIS!!

Terkedu kejap bila aku tengok pic ni..kesian nya kat dia...ntah berapa jam flight dia ni...tahan pulak bontot dia duduk kat arm rest tu...kepada sesiapa yg kuat makan dan suka travelling tu ambik la pic ni sebagai amaran...oleh itu kita beramai2 yg mana badan on the way to tong drum size sila insap...

ciaow

9 comments:

♥cybermummy♥ said...

hahhahaa !!! kesian aku tengok .
Teringat aku ngan satu kisah yang mana aku pun terlibat sama . aduhh !! sikit lebih kurang macam tu lah .
Kak aku badan dia macam tu lah jugak. satu hari tu kami pergi holiday pergi indo . Naik lah boat laju .Pastu seat dia kecik macam tu lah . Yang kak aku tu paksa lah masuk kan badan dia yag xtra gebu tu dalam seat yg kecik macam tu . Bila dah sampai kat destinasi kami . waktu nak turun tu dia tak leh nak kuar dari seat dia . kehhh !! kehhh!!! dah jadi haru biru . Mana tak nya .. Aku dah kena tarik dia kuar. berpeluh jugak lah aku tarik dia baru lerr dapat kuar . Kalau tak , aku rasa nak kena potong seat tu .. wakakaka ...:p

mamai said...

mak ehhhh suruh dia naik kapal laut or air cargo ajer la

suhaila-ab said...

MAK AIH TAKOT NYA DENGO..

UMILIYA said...

erm.....saya pun terasa gak,,,ermm nak cuba aah jus mate..heheh

ayin jemin said...

mak oi...cian dia...kena kontrol mkn ni

endiem said...

mak ooi , kesian

CINTAMANISZ Lite said...

boleh nak travel ngan flight tp kena naik flight 1st klass ler..hehe. Lebih berat...lebih besar ler bajet nak travel, ngeh2

malasz said...

kena lah beringat sblum kena.........
cian mamat tu yer......

Izan said...

kalau tak silap, kalau derang nak selesa kena bayar untuk 2 seat.