Tuesday, December 8, 2009

ALBUM LIMA 09

Aku ni balik aje dari LIMA..dah kena pegi mengadap..maklumla banyak urusan seri paduka baginda la katakan..so smlm off keje la...hehe hari ni masuk keje pun perasaan mcm warga PATI yg nak kena hantar balik cara paksa aje..apa pun layan je gambar2 artis top masa kini kat bawah ni..kalau yg dah bosan tgk muka artis ngetop ni ko bukak la web bimbingan solat ke terjemahan alQuran ke...dapat pahala..

tengah tunggu sukhoi datang ambik nak bawak gi pulau...maklum la kitaorg ni tak biasa nak besesak2 ni..uuu pleasseee...
dah landing tu kitaorg terus je pegi tempat company kitaorg ni...mulanya mmg kami tak mo pegi sebab dah hari2 tgk buhsan.. tapi dia siap announce kat terminal building lak.."kepada warga CTRM sila datang kat bola besar ni sekarang..sesapa yg ingkar...gaji bulan ini akan dipotong 50%" maka kami terpaksa berlari2 anak kesana mana la tau kut2 sape yg sampai dulu dapat bonus hujung bulan ni..

dah sampai tu kena la posing gediks ala erra pazirah sikit..tak pun pasah sanda
dah buat bot pulak..baru tau aku...igtkan buat kapa tebang je..lepas ni kena paksa lagi beli bot sorg satu ni kang...kat umh dah byk dah aku bawak balik kapatebang..tak de tempat dah nak parking..ni bot pulak...errkk tapi leh wat gi mancing!!! ok aku oder..masukkan nama aku satu..ujung bulan bayar!!ambik angin jap..panas oo...tak de bangsal nak berteduh..bawah sayap kapal terbang ni pun boleh la...
ni gi sopink ke?
ni kami ada misi khas...tujuan kami ke sini nak check skru2 kat jet2 kapaltebang ni haa..tighten ke tidak...ada pulak nanti barai masa nak terbang...aku tak sanggup tengok...
ini gambar jangan salah paham..ni bukan gambar skandal pasah sanda ngan pelumba kete kat litar hoccay!...ni adalah aku dengan tukang pasang tayar sukhoi..
brader ni tukang lap kipas heli..mula2 tak caya sbb muka dia ada iras aaron aziz takan laaa lap kipas kut...tapi lepas dia sumpah2 dia ni hanya pecacai lap kipas baru la kami setuju nak ambik gambar ngan dia..

ni la bontot sukhoi yg kitaorg naik dr jeti kuala perlis td..bontot tu skali kentut kuar api..aku nampak..tak bohong...
gambar ni aku tak pasti napa aku snap...ooo baru aku igt..ni aku nak nasihat..jgn beli heli kalau ada duit lebey...sbb sebelum nak terbang kita kena tolak dulu..letih tuh...aku penah tolak MAD aku dulu letih...
ni aku geram ni...time aku nak pose siti nohalijah je mesti ada katun yg interprem..
bukan nak eksen la...tapi benar...jet vista ni yg aku beli 2 thn lepas lepas dapat bonus CTRM bagi..saje je hantar kat LIMA ni..diaorg nak save bajet..nak tunjuk barang hak milik bumiputera...
sedang elok aje kipas tu nak cantas aku..
lupa pulak gambar ni nak antar kat majalah mangga...sebab isyarat lucah aku tuh...tak sesuai aku taruk kat blog suci aku ni..
ooppp..korang tgk betul2...ada pompuan tudung merah lam tu kat seat depan..nampak tak?...bukan nak eksen la kan...tak mo citer lebih...

abaikan anak ikan kering aku tuh...



hasil rembatan free...
selesai aku berjemur ala2 Jennifer Aniston kat runway tu...aku pun balik la ke melaka...tak leh lelama nanti org igt aku ni keturunan mahsuri pulak..emmm..apa?tak sopink korang tanya?emm...tak sopink pun..minyak gamat aku beli kat LIMA 07 masih berkepuk lam lemari aku...cokelat tak borong pasal aku kan salah seorang peserta Biggest Loser Asian..pinggan mangkuk vantage tak beli pasal aku guna pinggan pakai buang kat umh...piok belanga tak beli pasal jenama yg sama aku dah beli kat pasar malam...rokok tak beli pasal dah lama aku berenti rokok...ooppss..jadi kali ni pegi hanya utk makan angin aje...heheh..janji koleksi gambar terlampau aku ada beratus ratus ribu...tak leh tepek kat sini..mau muntah togeh korang nak scroll...tgk la yg patut2 je..

cioaw...mana pulak pegi signature aku ni...selalu ilang2..ni nak kena ban nampaknya nih!!

16 comments:

ayin jemin said...

bestnya dpt g sana...:(

malaSZ said...

tang ank ikan kering tu yg den x menahan tu haaaaaaaa

malasz said...

cek sue.,
tanpa ijin mu, ku telah menciluk
picas2 LIMA mu.....
sbb den ke langkawi, tp x ke LIMA.......
den g merayau2 ke tompek lain....
HALAL kan yer

suhaila-ab said...

huh mala: ko telah menyalah gunakan tikit sukhoi yg ctrm bg tuh...nape ko tak beri cadangan tu kat aku jugak,,

MY HEART said...

Sue,

sampai ati ko kan sue kan... haram nak kasitau aku nak ge langkawi.. aku varu verangan nak pesan jet pejuang ngan koe.. ish...ish.. takpe..takpe... (dendam ni dendam ahaks)

so, aku nak kenakan ko... ko ditag.. sila amik kat blog aku kendian jawab.. hemf..hemf... (nafas berbunyi laju.. bengang..bengang...)

suhaila-ab said...

hehe annie : aku ni beno nya tak nak gi..tp malam tu PM beria2 suro pegi..kejap2 tipun je...bila aku tempik skali baru stop tipun..nak ambik ati dia balik aku pegi la jugak...

ibu emy efy eqy said...

bestnya dapat tengok kapal terbang secara life, dekat2 lagi...

sambil pi tengok LIMA boleh shopping pinggan mangkuk!!!

mamai said...

aku jeles kau bergambar dengan boot ctrm tu...rasa macam nak kembali semula ke sana....tapi tak mungkin

suhaila-ab said...

MAMAI : NAK MASUK BALIK CTRM KO KENA SEDIA DUIT BELI AIRBUS 380 SEBIJIK NGAN BOAT BARU DIAORG BUAT TU SEBIJIK..ADA BERAN?

sI tEDI said...

kemain banyak bergambo!!!

sebbaik x ala pamela endesOon!

NaqeebLukhman said...

kenapa pulak heli tu kena tolak dulu,.... aku baru bercita cita nak beli heheheee

adiwarnatasya said...

Owahhh,
Bestnyerrr pi sana akak...
Meriah sungguh:)
Best kannn...

Hezesuze said...

whoiii smpai ati ko xajak aku yea...uwaaaa!!

eh xnmpak pung pompuan tudung merah duk kt jet tu....huhuhu

weii bila nk sembah ke klang ni..ahaks!

CINTAMANISZ Lite said...

su..best tul hang dpt peluang gi LIMA tu..
Akak jgn harap ler nak gi sana time2 cenggitu. Pasal...kalo gi solo..cik abg mesti tak lepas punya. Kalo gi berdua je ngan dia..tak best lak tinggalkan anak2..hmm

Er...kat kapal selam hang tak gi ke?? Dorang kat Awana kan?? Takkan tak gi??
Hmm..hang ni mesti dah sangkut ngan abang sukhoi kot?? hehe..

Mr. J @ pengerindu.com said...

laju tak jet tu?

farish H said...

bestnya kakk