Thursday, December 10, 2009

ENTRY JWP KOMENG

Haa kali ni aku nak jawap komeng2 korang kat entry ALBUM LIMA 09 tu...nasib baik tak banyak komeng...kalau tak jenuh aku nak jawap kat entry nih...


CINTAMANISZ :su..best tul hang dpt peluang gi LIMA tu..Akak jgn harap ler nak gi sana time2 cenggitu. Pasal...kalo gi solo..cik abg mesti tak lepas punya. Kalo gi berdua je ngan dia..tak best lak tinggalkan anak2..hmmEr...kat kapal selam hang tak gi ke?? Dorang kat Awana kan?? Takkan tak gi??Hmm..hang ni mesti dah sangkut ngan abang sukhoi kot?? hehe..
AKU : tengah2 duk update page ni kakcinta bg komeng..kena tambah la entry ni sikit...aku kannn...tak pegi solo...aku pegi macam rombongan haji tu la...sendiri imagine...kapal selam??tak de..tak minat yg selam2..pasal aku tak reti scuba...lom ada lesen lagi...aku pegi tgk kapal layar aku tu je..ada tak org jaga...diaorg ni pinjam rete aku tu nak buat show...tu yg gi tengok tahap kebersihan kapal aku tuh...
Ingat lagi tak aku cakap pasal jet/kapa tebang yang kentut kuar api..kalau tak igt scroll balik kat bawah...ni gambar dia..sekali kentut bunyi POMMM!!!pastu kuar api..bau minyak tanah la...haa tu la korang..aku mana ada cakap ngarut2..kisah benar sumer ni...cakap mesjid tau...siap ada bukti..


AYIN JEMIN : ko cakap..bestnya dapat gi sana...
AKU : apa yg bestnya...aku ni secara berjemaah pegi langkawi ingatkan boleh lupa bumi melaka sekali sepanjang jalan sign board asyik duk tuju " ULU MELAKA"..tak ke bengang rombongan cik kiah!!

MALASZ : ko gelakkan anak ikan kering aku tuh kan..
AKU : ko tgk gambar kat bawah ni..mana aku tak cakap ikan kering sorang2 badan sekeping2..kat situ dah la angin kuat..kalau terbang 1 kes pulak nak gi kutip katun2 kering ni..
Bab ko ambik/curi/cilok..apa2 aje la stetmen...ambik je la aku redha....kalau nak lagi meh kat tempat aku ni...beribu juta ada...
MY HEART : sampai ati ko kan sue kan... haram nak kasitau aku nak ge langkawi.. aku varu verangan nak pesan jet pejuang ngan koe.. ish...ish.. takpe..takpe... (dendam ni dendam ahaks)
AKU : annie...kesian kat ko...takat ko duk putrajaya tuh..mana boleh jet pejuang parking situ...ko tgk tempat parking diaorg...luas 1 tmn perumahan tau...tp kalau takat pesan guna air liur nak beli jet...aku beli cikedis je la kat ko...

IBU EMY EFY EQY : bestnya dapat tengok kapal terbang secara life, dekat2 lagi...sambil pi tengok LIMA boleh shopping pinggan mangkuk..

AKU : aa ye pinggan mangkuk...(kepala aku angguk2 ni)..kat situ bukan aku dapat tengok kapaltebang secara live aje...TAIK GAMAT IN PERSON pun aku leh tgk tau...




MAMAI : aku jeles kau bergambar dengan boot ctrm tu...rasa macam nak kembali semula ke sana....tapi tak mungkin

AKU : ni aku tunjuk lagi gambar boat tuh..kecik yg hamat..muat ko ngan bini ko je bang...anak2 ko harammmm tak muat nak naik...aku rasa la ctrm buat boat ni khas utk org2 badan kecik2 je saiz S gitu..kalau ko bro saiz M,L baik ko tak yah jeles...tp aku muat kut pasal aku ngan sugar daddy aku (OPPSSS) saiz XS...(aku tak tipu)

SI TEDI : kemain banyak bergambo!!!sebbaik x ala pamela endesOon!

AKU : huh ko punya NASIB BAIK tak tahan...terus aje aku search gambo nenek pamela ni....sbb ko bg sample international tu pasal aku teruja...slalu aku pose ala2 retis kampung je...errah pazirah..pasah sanda..siti norhalijah...cuba ko tengok betul2 gambo nenek tu..huyooo...malas la nak sebut kat sini kaannnnn...emm tedi ko penah makan nasi lemak lauk ayam+daging+telurmata+paru goreng+sambal sotong+hati ayam cili api+sambal bilis?


NAQEEB : kenapa pulak heli tu kena tolak dulu,.... aku baru bercita cita nak beli heheheee
AKU : baik tok sah beli...ko tengok la tu...dah barai...

ADIWARNATASYA :Owahhh,Bestnyerrr pi sana akak...Meriah sungguh:)Best kannn...

AKU : meriah..meriah...macam majlis kawin kat kampung aku jek...

HEZESUZE : whoiii smpai ati ko xajak aku yea...uwaaaa!!eh xnmpak pung pompuan tudung merah duk kt jet tu....huhuhuweii bila nk sembah ke klang ni..ahaks

AKU : whoiii ze...nasib baik ko tak de depan aku skang kalau tak masuk sepital ko aku cubit...dah tentu ko pegi mendrift lam utan tuh mggu lepas...ko tu pegi mendrift ko tak ajak tuh..apa cer?!..tapi kan ze...aku lalu gak kut atas udara tu..tinjau2 kut ko tgh mendrift..boleh aku main hon hon...ko tak nampak ke heli aku lintas atas kepala ko?..

ekh ekh...salah tekan brek tu..bukan nak jatuh...

Sorry la ze entry ALBUM tu aku cakap naik sukhoi dari kuala perlis tu..pastu aku duk lam jet tu..ko cari aku kan...aku bohong sikit je ko dah percaya...sayang kat ko.....aku naik heli cabuk ni je....aku beli masa tu second hand...pak lah jual lepas dia resign hari tuh...ni pun bekas drebar dia pakai wat balik kampung...

aku ciaow dulu la sebelum korang sumpah aku jadi.....J Lo..

12 comments:

malasz said...

jdik lo...........
pe tu chek sue??

♥cybermummy♥ said...

Amboi !! J Lo tak mo kalah . Ehh !! ko kata pegi ngan bapak manis ? mana satu dia aku tak nampak pun? Yg aku nampak anak2 ikan kering je ? :P

mamai said...

gambar gambar tu buat aku jeles la....kenapa la lima tu buat kat langkawi...baut la temapt lain sure aku pergi. aku memang tak suka langkawi

suhaila-ab said...

mala : baca balik....

suhaila-ab said...

cybermummy : bapak gula aku pun ko nak tgk...duk masuk lam tv hari2...op lupa tv singapore skali skala..bapak gula aku tu namanya najib...

suhaila-ab said...

mamai..: 2 thn lagi aku dah bg tau bapak gula aku..LIMA buat kat klebang...meh ko balik kg..

Ms AiReEn MoHd said...

weh kan aku ade komen tu seciput jer pun aku komen...wakakak ok la citer tu..aku nakkomen byk aku mane tau ujung pangkal...aku tgk citer tu jerk....boy kate tgk citer storm rider ni sambungan die...storm worrior...nanti ade sambungan lagik....ha ko gi tgk mesti best punye...aku free best jer la...kalau bayo lg best sebab kuar wang...

sI tEDI said...

aku ngah diet lah.. tolonglah jangan sebut nama makanan yg panjang2.. huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

NaqeebLukhman said...

adeesss memang betullah dah ler kena tolak pastu barai seketul seketul...
buat malu ajer huhuhuhu

cancel order nak beli heli...
heheee... dah tempah 10 biji....

nasib baik ler....

ibu emy efy eqy said...

bagus betoilah entry kali ni.

siap masukkan komen rakan2 lagi...

Dee said...

sib baik aku x komeng..kehkehkeh..

adiwarnatasya said...

Akak best gilerrr...
Bila laa jue nak pergi pulak nie...

*(Sambil berangan-angan):)*