Tuesday, August 25, 2009

MASA OOO MASA...

Salam,
Seperti pertanyaan Cybermummy...'bila nak update lagi'...insyaAllah ada nanti cuma masa amat kritikal sikit...

Sudah pasti waktu bekerja aku 8-5pm...balik rumah sampai jam 6 terus menjadi chef Sue...dari jam 6 hingga ke 7.20pm itu la waktu aku harus memasak...nak kemas umh apa yg patut, basuh baju walaupun tak sempat jemur, solat asar, prepare barang dagangan hehee...tiap2 hari ada aje perkara yg nak dibuat...sehingga la waktu berbuka...bila dah berbuka berkejar pegi mandi n solat...kol 8 dah kena start MekV gi bazar ramadhan....balik kol 1.30am sampai rumah...terus basuh muka cuci apa yg patut..solat and terus zzzzzzzzzzzz....kol 4.30am dah bangun dan prepare sahur pulak...pastu basuh pinggan mangkuk...solat subuh...jemur baju..gosok baju...siap2 nak gi keje...7.30am kuar umh....seterusnya itu la rutin aku sepanjang bulan puasa ini...nak juga mencelah pergi terawih...nanti keadaan sedikit stabil boleh pergi seperti thn2 sudah walaupun tak penuh sebulan...so untuk update blog nampaknya masa tu agak terhad kerana 1/2 jam waktu break tghri adalah waktu utk aku pejamkan mata seketika.
Utk mengekalkan mata aku seperti ini..

Ciaow...zzzzzzzzzzzzzz

10 comments:

CINTAMANISZ Lite said...

Hmm..tu lom kawen lagi dah sebok ye. Ciri2 jadi wanita idaman tu dah ada dah..pandai masak ler, pandai carik duit pulak tu..Tantek udah semestinya, kan??

suhaila-ab said...

aku hanya mampu tersenyum sampai ke telinga...

suhaila-ab said...

kenapa aku tersenyum sampai ke telinga...jawapan nyer---> add aku di YM...hahahahahahaha....oppps tak leh gelak besar...sesungguhnya aku berpuasa...

♥cybermummy♥ said...

Amboi !! Sampai ke telinga sue senyum . Mesti ada yg best tuk di khabar kan . Ahaks !!

peridot sepi said...

wah bz bebenor...

mamai said...

kau berniaga kat pertam tu ker

suhaila-ab said...

MAMAI : bukan sayang....kat lorong pandan...kat area skolah cina tu...jalan hala ke klebang sana...

MY HEART said...

Sue, katne bazaar tuh?

Hezesuze said...

alah sbulan jek jadual ang camgitu...nk carik rejeki mmg ler kene korban ckit uols....ekekek

p/s amacam ngan bisnes ok ke tak??

Dee said...

bisnes kencang ke? xpelah berkorban sket..